”Matka oli tunnerikas.”

Bachelor Suomi-ohjelman neljäs kausi käynnistyi tällä viikolla Livillä. Tällä kertaa 17 naista kilpailee komean ja urheilullisen poikamiehen, Christoffer Forsmanin, 31, sydämestä. Yksi kilpailijoista on 28-vuotias Venla Nikulainen. Mielenterveyshoitajana työskentelevä helsinkiläinen on onnellinen, että hän lähti mukaan kisaan.

”En kadu sekuntiakaan, vaikka matka oli kyllä todella tunnerikas ja välillä oli vaikea pysyä perässä, että mitä omassa mielessä oikein liikkuu”, hän kertoo Nainen.comille.

Kilpasiskoja ja ystäviä

Monen naisen kanssa saman katon alla asuminen oli Venlan mukaan ajoittain haasteellista ja kova kilpailu vaati veronsa.

”Alussa tuntui, että kaikki tulivat todella hyvin toimeen keskenään, mutta pikku hiljaa huomasi, miten jokainen alkoi ylitulkita muiden tekemisiä ja sanomisia. Jos joku ei kuullut, kun aamupalapöytään tullessani moikkasin, sitten pidettiin mykkäkoulua ja katsottiin kuin halpaa makkaraa”, Venla kertaa. ”Se otti todella koville ja monta ahdistavaa hetkeä tuli koettua.”

Silti, ohjelmassa syntyi myös ystävyyksiä:

”Muutamien tyttöjen kanssa pidimme yhtä koko ajan! Sain Danielasta, Mariasta ja Alexandrasta elinikäiset ystävät ja viestittelemme päivittäin.”

Venla paljastaa, että ystäviin sai nojata, melko kirjaimellisestikin, silloin, kun kulisseissa sattui ja tapahtui.

”Kerran, kun ruususeremonia oli alkamassa, olin nauttinut muutaman valkkarilasin liikaa”, hän muistelee huvittuneena, ”ja seuraava muistikuvani onkin, kun oksennan vessassa ja Daniela pitelee hiuksiani. Muistan sitten seisseeni hieman huojuen ruususeremonian rivissä. En sen päivän jälkeen juonut hetkeen alkoholia.”

Aiempikin Bachelor-yhteys

Venla on aiemmin yhdistetty myös toiseen Bacheloriin, Tuomas Sahimaahan, joka nähtiin ohjelmassa vuonna 2017. Siinä ei kuitenkaan Venlan mukaan ollut oikean romanssin aineksia:

”Olen tuntenut hänet lähemmäs 10 vuotta, mutta meillä on täysin eri näkemykset tulevaisuudesta, joten seurustelu hänen kanssaan ei ole koskaan tullut kyseeseen. Hauskaa seuraa hän silti on!”

Nähtäväksi jää, kuinka uuden Bachelorin kanssa käy.