Naisia kehotetaan viettämään aikaa mieluummin ilman pikkuhousuja.

Vaginan terveys koskettaa meitä kaikkia naisia, mutta aihe on kuitenkin sellainen, josta harvemmin puhutaan ääneen vaikkapa kahvipöydässä tai työpaikkaruokalassa.

Erityisesti kuumalla ilmalla vaginat usein kärsivät kohonneista lämpötiloista, ja kesät ovatkin aikaa, jolloin vaginan hyvinvointiin tulisi kiinnittää entistä enemmän huomiota.

Lisääntynyt hikoilu voi nimittäin aiheuttaa bakteerien lisääntymistä ja ikävää hiivasientä jalkojemme välissä, ja sitä harva haluaa kokea varsinkaan kesän kuumuudessa.

Kun lämpömittarin lukema kohoaa ja hikoilu alkaa, kannattaakin siis miettiä, miten jalkovälin saa pysymään mahdollisimman raikkaana helteistä huolimatta.

Terveydenhuollon asiantuntijalla onkin tähän neuvo: riisukaa pikkuhousunne! Kun pikkarit ovat jalassa, ei ilma pääse kunnolla kiertämään jalkovälissämme ja hikoilu sekä bakteerien muodostuminen alkaa.

On toki oma valintasi, missä paikoissa ja tilanteissa olet valmis olemaan ilman pikkuhousuja. Asiantuntija esimerkiksi ehdottaa, että olisit ilman pikkareita ainakin öisin, ja mikseipä kotioloissa muutenkin. Toki kannattaa miettiä ensin, ketä perheenjäseniisi kuuluu, ettet traumatisoi ketään nakuilullasi.

Kokeile seuraavilla helteillä jättää pikkarit lipastonlaatikkoon ja tuuleta jalkoväliäsi kunnolla!

Jaa artikkeli myös ystävillesi!

Lähde: The Sun / Kuva: Jen Theodore, Unsplash