Myöhäisillan talk show’n suositun osion kuvauksissa on koettu yllättivä, erikoisia hetkiä.

The Late Late Show with James Corden vietti 5-vuotispäiväänsä maaliskuussa, jonka kunniaksi ohjelmassa muisteltiin Carpool Karaoken odottamattomia, yllättäviä käänteitä. Carpool Karaoke on James Cordenin isännöimän myöhäisillan talk show’n yksi suosituimpia osioita, jonka aikana Corden ajelee ympäri kaupunkia kyydissään tunnettuja artisteja tai bändejä.

Videolle koostettiin 5-vuotispäivän myötä tietysti viisi erilaista hetkeä.

Poliisi pysäytti

Ensimmäisenä videolla nähdään, kuinka poliisi pysäyttää Cordenin ja hänen kyydissään olevan Maroon 5:n Adam Levinen.

Painia tuntemattomien pihalla

Kun Red Hot Chili Peppers lähti Cordenin kanssa ajelulle, meni homma yhdessä vaiheessa painiksi – hyvässä hengessä. Bändin laulaja Anthony Kiedis ja Corden painivat tien varrella olleen talon pihalla.

Apua kesken ajomatkan

Usherin kanssa ajellessaan Corden ja Usher päätyivät auttamaan muita autoilijoita ja työntämään sammunutta autoa pois tieltä.

Lintuhämähäkki tutuksi

Cordenin ja Billie Eilishin ajelulla piipahdettiin myös vierailulla tähden kotona, missä Corden sai tehdä lähempää tuttavuutta Eilishin lemmikkilintuhämähäkin kanssa.

Poppari reppuselkään

Viides ja viimeinen yllättävä käänne videolla on koetettu Ariana Granden vieraillessa Carpool Karaokessa. Poptähdestä liikkui osion kuvaamisen aikaan huhuja, että hän vaatii tulla kannetuksi joka paikkaan. Kun Grande kaipasi hiukopalaa, otti Corden hänet reppuselkään ja kantoi Starbucksiin, missä vitsailtiin myös Granden nimestä – kahvilaketjulla kun sattuu olemaan yksi juomakoko nimeltä grande.

Voit katsoa hulvattomat hetket alta löytyvältä videolta. Lisää Carpool Karaoke -videoita löydät ohjelman YouTube-kanavalta sekä videoista julkaistuja artikkeleita Nainen.comin sivuilta täältä.