Horoskooppimerkeillä on niille ominaiset tavat toipua sydänsuruista.

Eroaminen, olipa kyse lyhyemmästä suhteesta tai vuosia kestäneestä parisuhteesta, tuntuu yleensä todella kurjalta ja siitä toipuminen on oma prosessinsa. Erosta toipuminen on yksilöllistä, mutta tietyt tavat ovat ominaisia eri horoskooppimerkeille.

Astrologi Lisa Stardust listasi Cosmopolitanille, miten horoskooppimerkit toipuvat sydämensä särkymisestä ja parisuhteen päättymisestä, ja suomensimme nämä tavat alle.

Oinas

Oinas jatkaa eteenpäin nopeammin kuin monet muut, mutta hänen täytyy saada viimeinen sana, jotta ex-kumppani tietää, mitä hän menettää. Kun olet sanottavasi sanonut, päästä irti.

Härkä

Härkä vihaa muutosta, joten ottaa aikaa päästä yli exästä. Stardustin mukaan lopetat exän ajattelemisen, kun löydät uuden ihastuksen tai edes jonkun kiinnostavan henkilön, jonka kanssa flirttailla deittisovelluksissa. Tämä ns. häiriötekijä toimii sinulle hyvin ja kohdistat huomiosi tähän uuteen exäsi sijaan.

Kaksoset

Kaksosten ystävät voivat kaivata taukoa jatkuvasta eron jälkeisestä analyysistä. Keskustelet kaikki yksityiskohdat läpi viikkojen ajan ystäviesi kanssa – mutta se vain on sinun tapa toipua ja ymmärtää eroa.

Rapu

Stardust kertoo, että vesimerkille ominaiseen tapaan rapu pitää tunteensa liikeessä kuin aaltoileva meri. Tämä tarkoittaa sitä, että muutaman surupäivän jälkeen olet ystäviesi kanssa jatkuvasti yöelämässä pitämässä hauskaa. Raskaan sydämesi on jatkettava eteenpäin.

Leijona

Ostosterapia on leijonan apukeino. Saatat jopa tuhlailla, joten pidä kuitit tallessa. Ennen kuin teet itsellesi uuden budjetin, Stardust suosittelee ostamaan sen kaipaamasi luksusasian, jolla korjaat särkynyttä sydäntäsi. Ansaitset lahjan suurimmalta faniltasi, itseltäsi.

Neitsyt

Neitsyt toipuu erosta vain huolehtimalla itsestään entistä enemmän. Hemmottele itseäsi jollain tavalla, josta todella nautit ja saat exäsi pois mielestä. Keskity vaihteeksi itseesi!

Vaaka

Stardustin mukaan vaaka ei koskaan anna itselleen aikaa todella toipua erosta, koska jatkaa eteenpäin niin nopeasti. Sinulla todennäköisesti onkin jo toinen mahdollinen sydänkäpynen mielessäsi. Varmista vain, että todella pidät tästä uudesta kumppanin tekeleestä.

Skorpioni

Koska skorpioni on niin emotionaalisesti intensiivinen, auttaa terapia ymmärtämään, mikä parisuhteessa meni pieleen ja antaa näkemystä, miten jatkaa eteenpäin. Alat pian deittailla uutta, parempaa versiota exästäsi – vain ne hyvät ominaisuudet mukana, ei huonoja.

Jousimies

Jousimiehen ei tarvitse murehtia menneitä, mikä tekee eroamisesta simppeliä. Stardustin mukaan jatkat eteenpäin etkä katso taaksesi. Voit saada oman kasvusi oikeille raiteille kokeilemalla uusia juttuja harrastuksista matkakohteisiin ja uusien ihmisten tapaamiseen.

Kauris

Eron jälkeen kauris pitää mielellään taukoa deittailun maailmasta ja keskittyy itseensä. Stardust kertoo, että saat huomiosi pois särkyneestä sydämestä kohdistamalla kaiken energiasi uraasi. Kun menestyt työrintamalla, voit mielessäsi kiittää ex-kumppaniasi, että toimi tällaisena kimmokkeena menestykselle.

Vesimies

Kun parisuhde on ohi, se on vesimiehen kohdalla todellakin ohi. Estät kumppanisi numeron, some-profiilit ja hänet koko elämästäsi. Et koskaan anna itsesi ajatella häntä enää uudelleen ja jos kohtaat hänet jossain, olet kuin et tuntisi häntä.

Kalat

Stardustin mukaan epäröidessään kalat ryhtyy mystiseksi – eli hankkii selkoa menneisyydestä ja tulevasta esimerkiksi tarot-korttien, astrologian tai selvännäkijän avulla. Kun tiedät, että löydät rakkauden uudelleen, antaa se sinulle varmuutta edetä uuden ihastuksen kanssa.

Lähde: Cosmopolitan