Pieni vitsi piristää mukavasti päivää – lue tämä, jos olet kanssani samaa mieltä!

Tarina kertoo kolmesta vävy-kokelaasta ja anopista, joka halusi testata kuinka kunnollisia miehet ovat. Anopilla oli myös jokaiselle palkinto, mikäli he suoriutuisivat tehtävästä hyvin.

Voit lukea vitsin alapuolelta.

Oli kolme siskoa ja he kaikki seurustelivat jonkun miehen kanssa.

Näiden siskosten äiti päätti testata vävy-kokelaiden kunnollisuutta. Äiti pyysi ensimmäistä vävy-kokelasta kävelylle puistoon. Ja puiston läpi menevän joen sillan kohdalla hän pudottautui jokeen ja huusi; ”APUA, en osaa uida!”

Kunnollisena miehenä vävy-kokelas hyppäsi perään ja pelasti tulevan anoppinsa. Seuraavana aamuna miehen kodin pihalla oli uusi Fiat Punto, johon oli kiinnitetty lappu ”Kiitos. T. Anoppi.”

Siskosten äiti otti seuraavan vävy-kokelaan mukaansa kävelylle ja taas samalla sillalla hän pudottautui jokeen. Kunnollisena miehenä myös tämä vävy-kokelas hyppäsi veteen ja pelasti tulevan anoppinsa.

Seuraavana aamuna miehen kodin pihalla oli uusi Fiat Punto, johon oli kiinnitetty lappu ”Kiitos. T. Anoppi.”

Siskosten äiti otti nyt luottavaisin mielin viimeisen vävy-kokelaan mukaansa kävelylle, ja pudottautui taas jokeen. Mies ei huomannut tapausta vaan jatkoi matkaa, ja niin anoppi hukkui.

Seuraavana aamuna miehen pihalla oli uudenkarhea Ferrari, johon oli kiinnitetty lappu jossa luki ”Kiitos. Terveisin: Appi-Ukko.”

Viimeinen vävy-kokelas onnistui ilmeisesti parhaiten Appi-Ukon mielestä!

Lähde: hausk.in