Tämä vaatekappale saattaa pilata treffisi!

Ei ole mikään salaisuus, että ensimmäiset treffit voivat olla hermoja raastava kokemus! Pulssi kohoaa, kädet ja kainalot hikoavat ja päässäsi pyörii sata erilaista tapaa, millä treffit voivat mennä penkin alle. Moni meistä varautuu treffeihin miettimällä etukäteen puheenaiheita, mielenkiintoisia anekdootteja tai hyviä tekosyitä, joiden varjolla voi poistua paikalta nopeasti, jos treffit osoittautuvat täydeksi katastrofiksi.

Yksi suurimpia huolenaiheita on se, miten treffeille pitäisi pukeutua. Haluamme tietysti pukeutua hyvin, jotta antaisimme positiivisen ensivaikutelman itsestämme, mutta kun vaihtoehtoja on paljon, voi oikean asun valinta olla haastavaa.

Asiantuntijoilla on asun valintaan kuitenkin yksi hyvin selkeä sääntö: älä missään nimessä pukeudu treffeille valkoiseen kauluspaitaan! Tähän on olemassa kaksi syytä: ensiksikin valkoista paitaa on lähes mahdotonta pitää puhtaana, jos treffeihin sisältyy juomaa tai ruokaa, ja lisäksi valkoinen paita voi tehdä tunnelmasta stressaavan ja jäykän.

Toinen hyvä vinkki on yksinkertainen: valitse päällesi jotain, missä tunnet olosi mukavaksi. Liian korkeat korot, hyvin tiukat farkut tai tuulessa liian korkealle liehuva hame voivat stressata sinua, etkä pysty huonojen vaatevalintojen vuoksi rentoutumaan kunnolla.

Siispä: vältä ensimmäisillä treffeillä valkoisen paidan lisäksi epämukavia vaatteita.

Mitä sinä et ikinä pukisi päälle ekoille treffeille? Kommentoi jutun alle!

Jaa artikkeli myös ystävillesi!

Lähde: Best Life / Kuva: Priscilla du Preez, Unsplash