Vaikka tekisi mieli, niin älä silti kysy tätä kysymystä ennen kuin olet menossa treffeille.

Treffeillä käyminen voi kirjaimellisesti olla monen ihmisen viikon kohokohta. Vaikka deittailumaailma on monimutkainen ja joskus jopa pelottava paikka, treffeille pääseminen voi antaa sinkuille taas uutta toivoa romanttisesta tulevaisuudesta.

Vaikka sinua jännittäisikin, on tärkeää, ettet vaikuta liian innokkaalta. Vaikka odotuksesi olisivat korkealla ja olisit aivan innoissasi tulevista treffeistä, et saa antaa itsestäsi epätoivoista kuvaa.

Siksi onkin olemassa eräs kysymys, jota et saa missään nimessä esittää treffikumppanillesi ennen deittejä, vaikka haluaisitkin kysyä sen.

Tämä kysymys on ”ovatko treffit vielä voimassa?”

Se saattaa tuntua aivan yksinkertaiselta kysymykseltä, jonka tarkoitus on vain varmistaa, että tapaaminen toteutuu aikataulussa.

Älä kuitenkaan koskaan kysy tätä kysymystä. Älä ainakaan näin suoraan, sillä se kuulostaa hieman epätoivoiselta ja takertuvalta.

Suhdeasiantuntija kertoo, että edellisen kysymyksen kysyminen voi itse asiassa jopa johtaa siihen, että treffit perutaan kokonaan.

Jos kuitenkin kaipaat jonkinlaista vahvistusta siitä, että treffit toteutuvat, voit kuitenkin keksiä jonkin epäsuoran kysymyksen, kuten ”Mihin aikaan pöytä olikaan varattu lauantaiksi?” tai ”Mihin leffaan haluaisit mennä illalla?”

Näin saat vahvistuksen, että treffit ovat vielä voimassa, mutta et vaikuta epätoivoiselta.

Jaa artikkeli myös ystävillesi!

Lähde: The List