Astrologi kertoi, minkälaisia lupauksia eri horoskooppimerkkien edustajien pitäisi tehdä.

Kun vuosi lähenee loppuaan, miettii moni kulunutta vuotta ja pohtii, mitä voisi tulevaisuudessa tehdä toisin, mitä paremmin ja minkälaisia tavoitteita haluaa asettaa uudelle vuodelle. Samalla monet tekevät uudenvuodenlupauksia.

Astrologi Kiki O’Keeffe listasi Pure Wow’n sivuilla erilaisia ehdotuksia uudenvuodenlupauksista horoskooppimerkkien pohjalta. Alta voitkin lukea, minkälainen lupaus sinun pitäisi tehdä horoskooppimerkkisi perusteella ensi vuodeksi.

Oinas: Panosta pitkällä tähtäimellä

Oinas pursuaa luovaa energiaa, mutta ongelma on siinä, että keksii mihin ideoihin kannattaa panostaa ja mitkä unohtaa. Uuden vuoden aikana päätä tarttua vähintään yhteen tai kahteen tavoitteeseen, jotka vaativat aikaasi ja panostasi kuukausia (tai vuosia) sen sijaan, että ne olisi hetkessä tehty. Näin pääset aloittamaan vuoden 2022 enemmän kuin muutama voitto vyölläsi, minkä et koskaan ajatellut olevan mahdollista.

Härkä: Tee sinua pelottavia asioita muutaman kuukauden välein

Härät ovat tunnettuja siitä, että eivät mielellään mene oman mukavuusalueen ulkopuolelle, mutta se kuitenkin kannattaa. Vuoden 2022 aikana, sinun ei tarvitse hylätä hyväksi todettuja tapojasi, mutta sinun kannattaa sitoutua kokeilemaan uusia asioita muutaman kerran vuoden aikana. Jaa esimerkiksi vuosi neljään osaan, joiden aikana kokeilet aina jotain uutta. Se voi olla iso tai pieni asia, mutta jos annat itsesi kokea tuntemattoman aiheuttaman epämukavuuden, saatat löytää jotain jännittävää ja ihmettelet, miten olet voinut elää ilman sitä.

Kaksonen: Vie luova projektisi päätökseen

O’Keeffen mukaan kaksonen on horosooppimerkkien viestijä ja monella heistä voi mielessä pyöriä muutamat kirjoittamiseen tai luovuuteen liittyvät tavoitteet. Hajallaan oleva energiasi on kuitenkin vaikea valjastaa keskittymään, joten valitse yksi asia, jonka haluat saavuttaa loppuun. On mahdollista, että projektisi kehittyy ja pitää sinut varpaillaan (ja sitoutuneena) koko vuoden.

Rapu: Huolehdi itsestäsi kuin huolehdit muista

Olet saattanut jo oppiakin, että kun jätät itsesi huomiotta, lopulta et pysty auttamaan ketään muuta. Rapu on horoskooppimerkkien hoivaaja, joka rakastaa tarjota läheisilleen tukeaan, mutta ei ole itsekästä sijoittaa omaan hyvinvointiisi ennen kuin ryhtyy huolehtimaan muista. Jos tekisit asian rakastamasi ihmisen hyväksi, tee se myös itsesi hyväksi.

Leijona: Ota kritiikki vastaan tahdikkaasti

Leijonan kyky uskoa itseensä ja omiin kykyihinsä on yksi hänen suurimpia vahvuuksiaan, mutta toisinaan vastaan tulee henkilöitä, joille juttusi eivät mene läpi. Sen sijaan, että poksahtaisit kritiikistä ja alkaisit ärjyä (edes sisäisesti), tee vuodesta 2022 se vuosi, jolloin otat ikävänki kritiikin vastaan kärsivällisesti, ymmärtäen ja tahdikkaasti. Et petä itseäsi kuuntelemalla muita jonkin verran avoimin mielin ja saatat jopa huomata olevasi samaa mieltä siitä, mitä jotkut sanovat.

Neitsyt: Ole itsesi suurin kannustaja

O’Keeffen mukaan ei suinkaan ole tarkoitus, että neitsyt luopuisi lahjomattomuutensa. Neitsyellä on korkeat standardit ja voit pitää ne koskemattomana. Tiedät kuitenkin olevasi hyvä (ei vastaväitteitä) ja kun annat itsesi tiedostaa sen uudenvuoden aikana, ei se tee sinusta jotain suuriegoista leuhottajaa. Ansaitset kiitosta ja kunnia-, se on niin yksinkertaista, ja kehujen saaminen muilta tuntuu vähemmän kiusalliselta, kun olet tottunut saamaan niitä itseltäsi. Siitä on siis käytännön hyötyä sinulle.

Vaaka: Ota oma aikasi takaisin

Vaa’an taipumus olla ihmisille mieliksi saattoi hyvin johtaa siihen, että pian päättyvän vuoden aikana jouduit viettämään aikaa ihmisten kanssa, kenen kanssa et halunnut sitä viettää. Vuonna 2022 lupaa mieltää aikasi sellaiseksi kuin se on: arvokasta eikä sitä voi uusia. Oman energiasi huolehtiminen ja vaaliminen voi tarkoittaa sitä, että muutamat ihmiset joutuvat pettymään ja laitat itsesi etusijalle, mutta muut pääsevät siitä kyllä yli.

Skorpioni: Päästä yhdestä kaunasta irti

Skorpioni osaa pitää kiinni asioista eikä hän hetkessä muutu – tai edes vuodessa. Mutta vuonna 2022 haasta itsesi päästämään yhdestä vihamiehestäsi eroon. Sinun ei tarvitse antaa anteeksi, unohtaa tai tehdä kompromisseja omien rajojesi kanssa, mutta vihasta ja suuttumuksesta kiinnipitäminen haittaa sinua pidemmän päälle. Valitse yksi kauna ja päästä siitä irti. Tunnet olosi kevyemmäksi.

Jousimies: Malta mielesi negatiivisen palautteen kanssa

Tämä merkki on mahtavan rehellinen, minkä takia hänen läheiset tietävät saavansa häneltä rehellisen mielipiteen asioihin. Jousimies on kuitenkin niin tottunut laukomaan totuuksiaan, että hän ei aina odota, että niitä kysytään. Ensi vuonna koeta pitää kielenkantasi hieman kurissa negatiivisten mielipiteiden suhteen, jos kukaan ei niitä ole kysynyt. Tämä ei tarkoita sitä, ettetkö saisi olla mitä mieltä haluat, mutta kaikkea ei tarvitse sanoa ääneen.

Kauris: Käytä kaikki lomapäiväsi

Saatat jopa ylpeillä sillä, miten sinulla jää lomapäiviä pitämättä. O’Keeffen mukaan jatkuva suorituksesi töissä vaatii ylläpitoa, joten vaikka loman pitäminen voi tuntua turhalta, on se tärkeää sen kannalta, että pidät itsesi parhaimmillaan sekä henkisesti, fyysisesti että emotionaalisesti. Jos se ei riitä, ajattele sitä bisnesmaailmallisesti: rahaa jää saamatta, kun et täysin hyödynnä etujasi.

Vesimies: Lue artikkeleita, joista et ole samaa mieltä

Vesimies, on vaikea olla koko ajan oikeassa, vai mitä? Jos olet eri mieltä, se on se pointti. Et voi kehittää mielipiteitäsi, jos et koskaan testaa niitä ja paras tapa niiden testaamisen, on sekoittaa tapojasi kuluttaa mediaa niin, että sisällytät mukaan yhden tai pari lähdettä, joilla näkemykset ovat erit. Alkuun se suututtaa, mutta uusien ajatuksien ideat inspiroivat parempaa ymmärrystä. Lopulta sinulla on enemmän vakaumusta ja enemmän empatiaa muiden näkökulmia kohtaan.

Kalat: Ole oman elämäsi talousjohtaja

Sinun taloudellisen tulevaisuuden ei tarvitse olla niin vaikea navigoida kuin tunteidesi. Vaikka raha-asiat ovat yksi stressaavimmista asioista hoitaa, on yllättävän helppoa omaksua muutamia strategioita pitääksesi taloustilanteesi hyvällä tolalla. Olipa kyse säästötilin avaamisesta, kuukausittaisen säästösumman kasvattamisesta tai siitä, että päätät syödä ulkona vain viikonloppuisin, syntyy siitä huomattava ero pankkitiliäsi ajatellen.

Teetkö sinä uudenvuodenlupauksia?

Lähde: Pure Wow