Äiti jakoi kuvan ruoanlaiton yhteydessä saamista palovammoistaan ja toivoo muiden vanhempien kiinnittävän huomiota, mitä tekevät rintareppua tai kantoliinaa käyttäessään.

Molly Landis pitää usein neljän viikon ikäistä tytärtään kantoliinassa rinnallaan, jotta hänellä on kädet vapaana touhuta kotiaskareiden parissa. Rintareppu tai kantoliina on yleensä kätevä apuväline vanhemmille, mutta omien kokemustensa kautta Landis huomasi, ettei sitä todellakaan kannata käyttää ruokaa laittaessa.

Kokatessa kotonaan Landis sai pahoja palovammoja, kun liekillä toimiva liesi räjähti ja tulta pyrskähti päin äidin kasvoja, kaulaa ja rintaa. Tilanne olisi kuitenkin voinut olla paljon pahempi, jos hän olisi pitänyt pientä tytärtään rinnallaan, kuten hän yleensä tekee.

Äiti on sittemmin jakanut Facebookissa kuvan vammoistaan ja kuvan yhteydessä kehottaa läheltä piti -tilanteensa myötä muita vanhempia olemaan varuillaan, mitä tekevät rintareppua tai kantoliinaa käyttäessään.

I don’t normally post this kind of stuff or personal information but after sharing this story with close friends I am…

Julkaissut Molly Landis 1. joulukuuta 2016

”En yleensä julkaise tällaisia juttuja tai henkilökohtaista tietoa, mutta jaettuani tämän tarinan läheisten ystävieni kanssa, minua kannustettiin julkaisemaan se”, äiti aloittaa kirjoituksensa ennen kuin kertaa, mitä tapahtui.

”Tämä on kauheaa ja kivuliasta, mutta en ole voinut lakata ajattelemasta, kuinka onnekas todella olen. Uutena äitinä usein pidän suloista neliviikkoistani kantoliinassa. Tänä tiettynä iltana suojelusenkeli varjeli minua ja vauvaani, koska ensimmäistä kertaa elämässään hän nukahti sitteriin ja hän ei ollut liinassa, kun olin keittiössä”, äiti kirjoittaa.

”Pahimmat palovammat ovat rinnassani – juuri siinä, missä hänen rakas pieni päänsä olisi ollut, jos hän olisi ollut kannettavana”, äiti jatkaa.

”Viestini pointti on, että olkaa varuillanne mitä teette, kun käytätte rintareppua tai kantoliinaa! Tämän tapahduttua monet äidit ovat sanoneet minulle ’hyvän tähden, teen noin koko ajan’. Emme koskaan ajattele, että näin voisi käydä omalle kohdalle enkä koskaan uskonut, että minulle kävisi näin. Olen niin kiitollinen, ettei vauva ollut lähellä räjähdystä”, äiti päättää kirjoituksensa.

Lähde: Woman’s Day