Foliopaperia löytyy lähes jokaisesta keittiöstä, mutta sen käyttöä kannattaa laajentaa myös keittiön ulkopuolelle.

Tätä tuotetta voidaan käyttää monin eri tavoin kauneuden- ja terveydenhoidossa, joista kerrotaan Subamis-sivustolla. Tässä alla sivuston esittelemät seitsemän tapaa.

1. Väsymyksen merkkien poistaminen

Kun laitat foliopaperiliuskat ensin kylmään 2–4 tunniksi, voit sen jälkeen asetella niitä poskillesi, otsallesi ja silmäluomillesi. Jätä ne paikoilleen siihen asti, kunnes tunnet olosi rennoksi. Kun olet poistanut liuskat, näet värin palaavan kasvoillesi!

2. Auttaa hoitamaan vilustumisen ja flunssan oireita

Vaikka tekisit kaikkesi, että et vilustuisi, joskus flunssa kuitenkin iskee. Silloin kannattaa sitoa muutama kerros foliopaperia jalkateräsi ympärille. Sido väliin myös jotain kangasta. Tämän kerrotaan auttavan flunssan oireisiin. Pidä sidos paikoillaan vähintään tunnin ajan. Tee sama kahden tunnin välein vähintään kolme kertaa vuorokaudessa.

3. Auttaa nivelreuman hoidossa

Kärsitkö sormien ja nivelten kivusta nivelreuman takia? Tässä keino, jolla voit lievittää kipua tehokkaasti! Kääri foliopaperia kipeiden sormiesi tai nivelten ympärille. Tee tämä aina silloin tällöin, kun haluat lievittää nivelreuman aiheuttamaa tunnottomuutta ja kipua.

4. Auttaa hallitsemaan iskiasongelmia

Iskiaksen aiheuttama kipu voi olla todella kivuliasta. Se alkaa selästä ja tuntuu jaloissa asti. Se vaatii lääkärissäkäyntiä, mutta ennen kuin pääset lääkäriin, saat foliokääreestä väliaikaista apua. Kääri kipukohdat foliopaperiin, joka vähentää kipua.

5. Vähentää tulehduksia

Tulehdus voi johtua monista eri syistä, joten on ehdottomasti parasta mennä lääkäriin, jotta tiedät sen todellisen syyn. Sillä välin voit käyttää alumiinifoliota tulehduksen vähentämiseen. Mutta tämä on vain helpotus siihen asti, kunnes tiedät tulehduksen syyn ja et ole vielä saanut siihen hoitoa.

6. Hoitaa kihtiä ja kipuja kantapäässä

Huonot kengät voivat aiheuttaa jalkoihin kipua, kuten kantapäihin. Myös kihti aiheuttaa kipua jaloissa. Parempien kenkien hankinta on tietysti edessä, mutta kipuja voit vähentää folion avulla. Kääri esimerkiksi kipeät kantapäät siihen, joka vähentää stressiä samalla kun se rauhoittaa mieltäsi, ja kipukin vähenee.

7. Parantaa arpia

Jos olet ollut leikkauksessa, josta on jäänyt arpia, myös arpien parantamissa voi käyttää foliopaperia. Levitä sitä arpien päälle, jolloin ne paranevat ja haalistuvat nopeammin.

Lähde: Subamis