Näiden yllättävien vinkkien avulla deittikumppanisi on sulaa vahaa käsissäsi!

Meillä kaikilla naisilla on varmasti kokemuksia kamalista treffeistä. Kuinka monta kertaa sinä olet ollut treffeillä, jotka ovat menneet mönkään?

Treffejä voidaan pitää huonoina, jos keskustelunaiheenne koostuvat esimerkiksi säästä, tai ette yksinkertaisesti keksi mitään puhuttavaa keskenänne. Myös se, että toinen papattaa pelkästään itsestään, on varma tunnelman tappaja.

Tässä on seitsemän vähän tunnettua keskusteluvinkkiä onnistuneisiin treffeihin, joiden avulla sekä sinä että treffikumppanisi voitte tutustua toisiinne paremmin, ja joiden avulla voit hurmata hänet.

  1. Keskity kuuntelemaan treffikumppaniasi, äläkä jumiudu monologiin, jonka ainoa teema olet sinä itse.
  2. Paljasta jotain itsestäsi ja kerro jotain henkilökohtaista, mutta älä paljasta liikaa liian nopeasti!
  3. Kiinnitä huomiota siihen, mitä hän kertoo, ja pidä ne muistissasi. Voit myöhemmin viitata johonkin hänen kertomaansa yksityiskohtaan, ja tehdä vaikutuksen häneen.
  4. Kun hän kertoo jostain, kysy häneltä jatkokysymyksiä ja näytä, että olet oikeasti kiinnostunut hänestä.
  5. Mainitse deittisi nimi muutamia kertoja keskustelun lomassa. Tämä saa hänet sulamaan!
  6. Älä epäröi olla jostain eri mieltä! Älä ikinä väitä olevasi samaa mieltä jostain, ellet oikeasti ole sitä. On virkistävää, jos uskallat sanoa olevasi jostain eri mieltä.
  7. Ota esiin puheenaiheita, joiden avulla voit osoittaa, kuinka mielenkiintoinen ja ainutlaatuinen olet. Älä siis missään nimessä keskity puhumaan säästä tai toistenne lempiväreistä.

Kokeile näitä vinkkejä seuraavilla treffeilläsi!

Jaa artikkeli myös ystävillesi!

Lähde: All Women’s Talk