Jostain kumman syystä entinen kumppani tulee vastaan sellaisella hetkellä, kun sitä vähiten kaipaisi.

Ex-kumppaneita voisi verrata finneihin: yleensä niiden näkemisestä ei ilahdu ja ne aina ilmestyvät aina huonoimpina mahdollisina hetkinä. Joskus voi tuntuakin, että exällä on jokin tutka, joka mahdollistaa häneen törmäämisen aina, kun hän olisi takuulla se viimeinen ihminen, kenet haluaisi nähdä.

Alla on 7 tällaista epämukavaa hetkeä, jolloin ex-kumppani on tullut vastaan.

1. Kun juuri ostit Ben & Jerry’sin jäätelöä, sipsejä ja viiniä saadaksesi herkutella. Et tee sitä koko aikaa, sinulla oli vain huono päivä – eikä exään törmääminen näiden ostosten kanssa tee siitä yhtään parempaa.

2. Kun olet sen henkilön kanssa, kenen takia jätit exäsi. Tämähän ei ole yhtään kiusallista, ei. Erotilanteessa kerroit exällesi, kuinka ero ei johdu hänestä ja se oli totta. Se johtui jostain muusta; vieressäsi olevasta henkilöstä.

3. Kun ex-kumppanisi jätti sinut toisen takia ja näet heidät yhdessä. Joudut leikkimään todella innostunutta, kun kohtaat hänen uuden kumppaninsa ja teeskentelemään, ettei tämä ole sinusta yhtään outoa. Oikeasti kohtaaminen tuntuu pahalta ja saa olosi turraksi, mutta peität sen leikkimällä innostunutta, koska koetat vaikuttaa coolilta tyypiltä.

4. Kun menet lähikauppaan ilman rintsikoita ja rikkinäisissä lököhousuissa. Sinulla on pyykkipäivä ja kiire pyörähtää lähikaupassa, mutta tietysti exä on siellä samalla hetkellä.

5. Kun olet juuri ottanut kasvohoidon ja ihosi helottaa punaisena. Voi kunpa kohtaaminen exän kanssa olisi tapahtunut paria päivää myöhemmin, kun iho olisi ollut jo toipunut.

6. Kun olet yksin elokuvissa. Sinusta on mukava käydä itsekseen elokuvissa, mutta fiilistä hieman latistaa, kun ex-kumppani osuu treffeille samaan näytökseen. Tietysti elokuva on vielä todella surullinen ja meikkisi ovat levinneet pitkin poskia itkettyäsi elokuvan takia.

7. Kun olet treffeillä epämiellyttävän tyypin kanssa. Työkaverisi ajatteli, että sinä ja treffiseuralainen sopisitte toisillenne. Työkaverisi käsitys oli täysin väärä ja epämukavat treffit vain pahenevat, kun entinen kumppani ilmestyy paikalle.

Minkälaisia epämukavia kohtaamisia sinulla on ollut ex-kumppanisi kanssa? Kommentoi alle!

Lähde: Women’s Health