6 erilaista neuletta, jotka jokaisen naisen vaatekaapista pitäisi löytyä

Nämä neuletyylit ovat käytössä aina uudelleen ja uudelleen.

Koska neuletarjonta on vaatekaupoissa monipuolinen niin neuleen paksuudesta materiaaliin ja väreihin, voisi syksyn ja talven varalle löytää vaikka joka päivälle oman ihanan neuleen puettavaksi. Valintoja on kuitenkin pakko tehdä – muuten vaatekaappi pursuaisi yli äyräiden.

Toisin kuin pikkumustan tai lempifarkkujen kohdalla, on neuleista vaikea valita yhtä suosikkia. Siksi alle on listattu parhaat vaihtoehdot, jotka jokaisen naisen vaatekaapista pitäisi löytyä.

1. Raidallinen neule

Raidat sopivat yhteen käytännössä kaiken kanssa. Jos kaipaat hieman enemmän hohtoa, mutta et halua mitään liian koristeltua, ovat raidat paras vaihtoehto.

2. Fair Isle -kirjoneule

Oli valintasi sitten perinteisempi fair isle -kirjonta tai enemmän moderni, raidallisempi lähestymistapa kuvioon, voit tällä rennolla kirjoneuletyylillä heijastaa esiin sisäistä laskettelutyttöäsi.

3. Neulemekko

Oli helmalla pituutta vähän tai paljon, on harva asia tyylikkäämpi kuin neulemekon tarjoama siluetti. Neulemekko voi tehdä sinut tietoiseksi vartalostasi, mutta riittävällä tekstuurilla ja liikkeellä se sopii tilaisuuteen kuin tilaisuuteen.

4. Palmikkoneule

Suuri, rento palmikkoneule tai kalastajanneule tekee olon kotoisaksi. Neuleessa on valmiiksi paljon tekstuuria ja se tuo klassiseen kermanvalkoiseen tai valkoiseen neuleeseen ulottuvuutta ilman väriä tai värikästä kuviointia.

5. Pooloneule

Oli se sitten paksu tai ohut ja tyyliltään minkälainen tahansa, tänä syksynä kannattaa kokeilla pooloneuletta. Se on käytännöllinen, koska se pitää sinut lämpimänä ja se elegantisti pidentää kaulaasi samalla.

6. Paksu joustinneule

Tämä tyyli on täydellinen kerrospukeutumiseen. Sen voisi mieltää hienostuneemmaksi versioksi suosikki pitkähihaisesta t-paidastasi.

Katso esimerkkejä tyyleistä täältä.

Lähde: Glamour


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.