5 yllättävää tapaa, miten tuhoat hiuksiasi

Nämä helpotukset voivat tehdäkin hallaa kutreillesi.

Välillä on kiire ja silloin oikotiet ovat oiva apu. Hiusten suhteen kaikki helpotukset eivät ole kuitenkaan hyvästä, vaan ne saattavat aiheuttaa vahinkoa hiuksillesi.

Kiireestä huolimatta pyri siis välttämään näitä viittä tapaa – hiuksesi kiittävät sinua.

Virhe 1: Yliannostus kuivashampoota

Joinakin aamuina kuivashampoo on parasta ikinä. Vahinkoa kuitenkin aiheutuu, kun sitä käyttää pari päivää (tai enemmän) putkeen. Päänahan pitää antaa hengittää ja kemikaalien kasaantuminen tukkii huokosia eikä päästä kaivattua ilmaa perille, julkkisstylisti Frank Galasso sanoi Women’s Healthille.

Virhe 2: Maksimilämmöt

Mitä enemmän lämpöä, sitä vähemmän aikaa tarvitsee käyttää kiharrinta tai kuivaajaa? Totta, mutta muutamat lisäminuutit voivat olla hyvästä hiuksiasi ajatellen.

”Sen lisäksi, että saatat polttaa päänahkasi, mutta liian korkeat lämpötilat kuivattavat luonnolliset öljyt aiheuttaen elottomat hiukset”, Galasso ohjeisti.

Virhe 3: Kosteiden hiuksien muotoilu

Hiusten suoristaminen tai kihartaminen voi tuntua kestävän ikuisuuden, mutta koskaan ei pitäisi käyttää kuumaa laitetta kosteisiin (edes hieman kosteisiin) hiuksiin.

”Raudan höyry on todella kuumaa ja se pelkästään voi aiheuttaa palovammoja”, Galasso kertoi lisäten, että hiukset saattavat myös sihistä.

Virhe 4: Liian monta vetoa suoritusraudalla

Galasson mukaan jos yhden, pitkän ja hitaan vedon sijaan suoristat hiuksiasi nopeilla vedoilla, saatat polttaa hiuksiasi.

”Ajattele hiuksiasi kuin hellää kangasta. Painaisitko silitysraudan sen päälle uudelleen ja uudelleen”, Galasso pohti ääneen.

Virhe 5: Liian tiukka poninhäntä

Kun kaikki muu menee pieleen, näyttää tiukka poninhäntä siistiltä ja laitetulta. Ja ei lämpöä, ei vahinkoa – vai mitä? Ei niinkään.

”Tiukat poninhännät repivät kaikki hennomat hiukset hiusrajastasi”, Galasso sanoi.

Lähde: Women’s Health


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.