Oikeakätisillä voi olla vaikeuksia kynsien lakkaamisessa vasemmalla kädellä ja vasenkätisillä oikealla, mutta näistä vinkeistä voi olla pulmaan apua.

Kynsien lakkaaminen on monelle kivaa puuhaa, mutta se saattaa muuttua nopeasti turhautumiseksi, kun vaihtaa kättä. Monelle onkin tuttua, kuinka toisen käden kynsien lakkaus on tasainen ja kaunis ja toisen käden kynsissä jälki on kaukana moisesta.

Tämän ongelman kanssa taisteleville on listattu avuksi muutama avainvinkki, mistä voi olla iloa, kun lakkaat kynsiäsi “toisella kädellä”. Kokeile näitä vinkkejä:

Etsi oikea asento

Helpoin tapa lakata kynnet käyttäen ei-dominoivaa kättä on löytää oikea asento/rakenne. Koeta pitää lakkasivellintä peukalosi ja etusormesi välissä niin, että se nojaa etusormeesi ja voit jopa nojata keskisormeasi siihen antamaan lisää tukea. Keskity käyttämään vain peukaloa ja etusormea kynsiä lakatessa pitäen samalla muun kätesi vakaana.

Vähemmän on enemmän

Ota vähemmän lakkaa kerrallaan kuin normaalisti ottaisit. Virheitä sattuu ja kynnen “tulviminen” on yleinen sellainen. Jos laitat alusta alkaen vähemmän lakkaa kerralla, voi aina laittaa sitä lisää. Sen sijaan ylimääräisen lakan poistaminen voi olla sottaista touhua.

Pieniä alueita kerrallaan

Sen sijaan, että lakkaisit yhdellä vedolla koko kynnen, koeta laittaa lakkaa hieman kerrallaan. Aloita lakkaamalla yksi veto keskelle kynttä ja jatka lisäämällä uusi veto sen kummallekin puolen. Tämä auttaa saamaan tarkemman lopputuloksen.

Siisti hammastikulla

Jos lakkaa on mennyt kynnen yli, ota hammastikku ja vedä sitä pitkin kynsinauhoja, jotta saat ylimääräisen, ei-toivotun lakan pois.

Harjoitus tekee mestarin

Tärkeintä on muistaa, että harjoitus tekee mestarin. Näistä vinkeistä on kyllä apua, mutta tekemällä jälki paranee. Jos et onnistu ensimmäisellä kerralla, koeta vain uudelleen ja uudelleen ja lopulta osaat lakata kyntesi taidokkaasti – huolimatta siitä, kumpi kätesi on hallitseva käsi.

Lähde: Beauty High