Talvi on parasta aikaa olla parisuhteessa, kun on lämmittävä kainalo, johon käpertyä pakkasten paukkuessa ulkona.

Talvi voi olla monelle lempivuodenaika seurustella ja olla parisuhteessa. Uusia suhteita myös syntyy, kun mittari painuu pakkasen puolelle. Seurustelussa ylipäänsä on monia hyviä puolia, mutta sillä on omat, erityiset puolensa talviaikaan.

Lue alta seitsemän parasta asiaa seurustelusta talviaikaan.

1. Ei tarvitse mennä mihinkään

30 asteen pakkanen antaa hyvän syyn pysytellä sisällä sängyssä toisen kainalossa. Se on vain kiva bonus, että se on myös todella mukava tapa viettää aikaa.

2. Kokkailu

Ruoanlaitto yhdessä on suloinen tapa muodostaa ja vahvistaa sidettä uuteen kumppaniin. Lämpimän, ison aterian teko yhdessä tuntuu toisesta huolehtimisesta enemmän kuin salaatin teko kesällä.

3. Tv-maratonit

Kesällä on mukavampi viettää aikaa ulkona, mutta talvella taas on hyvin aikaa katsella yhdessä elokuva- ja tv-sarjoja, jotka kiinnostavat kumpaakin.

4. Seksi pitää lämpimänä

Seksi on oiva tapa lämmitellä pakkaspäivinä – etenkin jos sen muutenki aikoo viettää kokonaan sängyssä. Kesällä on kuuma ja valmiiksi hiki, talvella taas on kiva hankkia se hiki. Kerroimme aiemmin vinkkejä hyvistä seksiasennoista pakkaspäivien varalle.

5. Talvitreffit

Talvi tarjoaa ihan omanlaiset mahdollisuutensa treffejä varten luistelusta jouluvalojen ihailuun ja lumisotaan. Myös pako mökille pohjoiseen tarjoaa erilaista romantiikkaa talvella kuin kesällä.

Lähde: Glamour