Sellaisella naisella, josta miehet yleensä pitävät, on monta tietynlaista hyvää tapaa. Haluat varmasti tietää, mitä nämä tavat ovat.

Jos nainen on itsevarma, turvallinen ja naisellinen, on miesten helppoa pitää hänestä. Nainen, joka kauneudestaan, hyvästä huumorintajustaan, ystävällisyydestään ja viehättävyydestään ​​huolimatta tarvitsee liikaa huomiota, ei ehkä silti olekaan miesten mieleen. Tässä alla on neljä tärkeää asiaa, jotka naisen kannattaa ensin painaa mieleen, jotta mies ei lähde karkuun.

1. Älä kysele mieheltä ärsyttäviä kysymyksiä

Esimerkiksi nämä kysymykset eivät ole miesten mieleen:

”Saako tämä asu näyttämään minut lihavalta?”

”Miksi teit/sanoit noin?”

”Rakastatko edelleen minua?”

Näin kysymyksiin ei taida olla olemassa vastausta, jonka voisi antaa. Jos päälläsi olevat vaatteet ovat liian tiukat, näet sen itsekin.

Et ole hänen äitinsä, joten älä pyydä häntä selittämään sanojaan tai tekojaan, jotka saavat hänet tuntemaan itsensä lapsenomaiseksi tai siltä, että hän joutuu puolustamaan itseään.

Sanojen ja tekojen on vastattava toisiaan, joten onko syytä kysyä erikseen, että rakastaako hän sinua, jos hän ei ole tehnyt mikään, joka viittaisi siihen, ettei hän enää rakastaisi sinua.

2. Älä vaadi häneltä liikaa huomiota

Jos miehesi osoittaa sinulle hellyyttä, älä vaadi sitä vieläkin enemmän. Anna hänen tehdä myös omia juttujaan. Kehota häntä esimerkiksi pelaamaan konsolipelejä sillä aikaa, kun laitat kynsiäsi illan menoja varten, tietysti jos hän pitää juuri tuollaisten pelien pelaamisesta.

3. Älä ole liian mustasukkainen

On aika varmaa, että hänellä on ollut ennen sinua muita suhteita. Älä ole heistä liian mustasukkainen. Kun näet heidän kuviaan, ei ole syytä näyttää sitä, että se tekee sinut mustasukkaiseksi.

4. Muista rakastaa myös itseäsi

Suhteessa on tärkeää muistaa, että elämä ei saa perustua vain toiseen ihmiseen. Ei ole hyvä ajatella, että ilman häntä sinulla ei olisi lainkaan elämää. Muista pitää huolta siitä, että rakastat myös itseäsi. Sinulla on hyvä olla myös oma elämä, joka koskee esimerkiksi ystäviäsi, harrastuksiasi ja työtäsi.

Lähde: Yourtango