Miten sitä mitataan? Voiko se kutistua ja voiko se mennä rikki? Tutkimalla näitä kysymyksiä voit oppia jotain uutta miehistä. Tai ainakin heidän sukupuolielimistään.

1.Tupakointi voi kutistaa penista

Tupakointi on terveydelle haitallista monella eri tavalla. Sekä miehillä että naisilla sen tiedetään aiheuttavan hedelmättömyyttä, mutta tiesitkö, että se voi vaikuttaa myös peniksen kokoon? Bostonin yliopiston lääketieteellisen korkeakoulun tutkijat havaitsivat, että savukkeiden tupakointi voi kutistaa miehen peniksen jopa senttimetrin verran.

2. On olemassa virallinen tapa mitata peniksen koko.

On olemassa oikea tapa mitata peniksen koko, jota urologit kutsuvat nimellä Bone Pressed Erect Length (BPEL) ja Bone Pressed Flaccid Length (BPFL).

Peniksen pituuden mittaaminen: Aseta mittanauha peniksen yläpinnalle, vie mittanauha häpyluuta kohti ja jatka sitä sieltä pään kärkeen.

Peniksen ympärysmitta: Kääri vain mittanauha akselin leveimmän kohdan ympärille.

3. Penis voi rikkoutua

Teknisellä tavalla penis ei voi ”rikkoutua”, koska siinä ei ole luita, mutta on olemassa asia, jota kutsutaan peniksen murtumaksi.

Vaikka se onkin hyvin harvinaista, peniksen murtuma voi tapahtua, kun pystyssä oleva penis taipuu äkillisesti. Tämä murtuma eroaa muista kehon murtumista, koska kyseessä ei ole luu. Yleisin syy on yhdynnän aikana, kun penis liukuu emättimestä ja se työnnetään lantion luuhun.

Tuliko mieleesi ystävä, jonka tulisi lukea tämä artikkeli? Jaa se hänelle vinkiksi.

Lähde: Yourtango