Pienokaisen vanhempia luullaan toisinaan hänen isovanhemmiksi.

Lauren Warneford, 48, ja hänen miehensä Mark, 55, yrittivät saada lapsen lähes 20 vuoden ajan ennen kuin epäonni viimein kääntyi onneksi. Vuosien aikana Warneford sai 18 keskenmenoa ja käytti 80 000 puntaa hedelmöityshoitoihin ennen kuin unelma äidiksi tulemisesta toteutui.

The Independentin mukaan pariskunta oli yrittänyt saada lasta yli 16 vuotta ennen kuin erityisasiantuntija lopulta sai selville syyn, miksi Warnefordin raskaudet päättyivät keskenmenoon. Warnefordilla diagnosoitiin ”tappajasolut”, jotka tuhosivat alkiot vain muutaman viikon ikäisenä ja pariskunta teki musertavan päätöksen lopettaa yritykset saada lapsi vuonna 2010.

Warneford kertoi, että aina hänen tultua raskaaksi, raskaus keskeytyi 14 viikon kohdalla. Hänen toiveensa nousivat joka kerta vain murskaantuakseen uudelleen.

”Jokaisen keskenmenon jälkeen en voinut lopettaa itkemistä. En voinut käydä läpi sitä myllerrystä”, hän sanoi.

The Independentin mukaan viisi vuotta myöhemmin Warneford tiesi, että hänen oli annettava itselleen vielä yksi mahdollisuus ja hän matkusti Tšekkeihin alkioluovutukseen vuonna 2015. Lopulta raskaus onnistui ja pariskunnalle syntyi poika, William, 37. raskausviikolla viime vuoden kesäkuussa keisarinleikkauksella.

Vaikka pariskuntaa luullaan toisinaan heidän poikansa isovanhemmiksi, ovat he todella ilahtuneita siitä, että heillä on viimein oma lapsi. Lukuisat keskenmenot ja rahan käyttäminen hoitoihin olivat kaiken arvoista.

”En ole niin nuori enää ja minulta vie aikaa jahdata häntä lattialla, mutta se on sen arvoista”, onnellinen äiti sanoi.

”Olemme täydellinen perhe nyt ja tunnen viimein olevani kokonainen”, hän jatkoi.

Lähde: The Independent