Oletko käynyt ensimmäisillä treffeillä, ja toiset ovat jo sen jälkeen sovittu? Tässä hyviä, aika outoja ideoita, miten voit järjestää ne.

Purewow-lehti on koonnut näitä erikoisia treffi-ideoita suuren määrän, joita löytyi peräti 14 kappaletta. Niissä ei ole kyse mistään tavanomaisista treffeistä. Ehkä ensimmäiset treffit menivät niin hyvin, että uskallat jo räväyttää oikein kunnolla teidän toisella tapaamisella? Jos olet rohkea, ota näistä ideoista mallia, ehdota hänelle sellaista tapaamista, jota hän ei koskaan unohda. Aika monet näistä ideoista tuovat mieleen varsinkin Hollywood -leffoissa nähtävät treffit. No mikäs silloin sen parempi idea, kuin treffit Hollywoodin tapaan!

1. Menkää keilaamaan

Tämä ei ole näistä se erikoisin idea, mutta kyllä keilaamiseenkin voi liittyä jotain erikoista. Ainakin leffoissa keilaaminen ei ole mitään tylsää ja tavanomaista. Silloin juodaan olutta, eikä keilaamisen tarvitse sujua täydellisesti. Mikäs sen huvittavampaa, kuin että et osaa tätä ennen edes keilata.

2. Käykää kattoterassilla

Jos treffipaikkakunnalta löytyy kattoterassi, menkää sinne. Voitte siemailla siellä drinkkejä ja samalla nauttia huikeista maisemista. Saatte samalla myös raitista ilmaa. Tähän ideaan kannattaa Purewoh-lehden mukaan luottaa, joten ehkä tämän jälkeen ovat jo vuorossa treffit numero 3?

3. Menkää retkelle

Retki voisi myös olla hyvä idea. Ja jos on mahdollista vielä valita polku, joka päättyy kauniisiin maisemiin, eivät treffit voi päättyä huonosti, koska sellainen olisi todellinen huipentuma tapaamiselle.

4. Kokatkaa yhdessä illallinen

Illallinen jossakin ravintolassa kuulostaa kyllä aika intiimiltä. Ehkä siksi toisella tapaamisella, jos haluatte samalla syödä, voisitte kokata yhdessä. Silloin ehkä keskustelukin sujuu paremmin, kun saatte keskustella rauhassa.

5. Menkää rannalle

Tämä on jo aika klisee, että treffeillä mennään rannalle. Suomessa tämä toimii, jos on kesä ja hyvä sää, jota se ei todellakaan aina ole. No jos ilmat suovat, menkää rannalla ja uimaan.

6. Menkää piknikille

Tämäkin idea vaatii aika hyvää säätä. Mutta jos on hyvä sää, menkää piknikille. Ottakaa mukaan viltti, patonkia, brietä ja tuoreita hedelmiä. Tässä ovat kaikki mitä rentouttava tapaaminen tarvitsee. Ehkä näiden päälle tarvitaan myös viiniä?

7. Menkää Drive-In -elokuvaan

Tämä idea ei toimi välttämättä Suomessa, koska täällä ei Drive-In -elokuvia kovin usein järjestetä. Se on todella harmi, koska tämä sopii todella hyvin treffi-ideaksi.

8. Pelatkaa korttipeliä

Tämä on ainakin erikoinen idea, että voisitte pelata korttipelejä. Mutta korttipelien pelaamisen ääressä oppii muista pelaajista todella paljon. Sehän on toisilla treffeillä juuri se tarkoitus.

9. Maistelkaa yhdessä viinejä

Kun maistelette yhdessä erilaisia viinejä, ei illasta tule ainakaan tylsä. Ehkä huomaatte, että teillä on sama viinimaku.

10. Katsokaa jokin komedialeffa

Jos treffit jännittävät, ehkä komedialeffan näkeminen purkaa vähän jännitystä? Voitte nauraa yhdessä sitä katsoen ja murtaa jäätä väliltänne.

11. Menkää veneretkelle

Tässä ei välttämättä tarkoiteta soutuveneilyä. Veneretki voisi olla ennemminkin laivaretki laivassa, josta löytyy myös ravintola tai baari.

12. Pelatkaa ulkopelejä

Esimerkissä mainitaan peli nimeltään Bocce, jota voi pelata nurmikentällä. Mutta tähän ideaan sopivat myös pelit, joita pelataan paljon myös Suomessa, kuten kroketti, mölkky tai Petanque.

13. Menkää harjoittelemaan jotain uutta

Jos pidätte molemmat esimerkiksi kuntoilusta, menkää yhdessä jollekin kuntoiluun liittyvälle kurssille. Se voi olla sellainen laji, joka ei ole teistä kummallekaan vielä tuttu.

14. Tehkää vapaaehtoistyötä

Jos vapaaehtoistyö on sinulle tärkeää, mikään ei estä järjestämästä myös treffejä sen parissa. Ehkä olet mukana monenlaisessa muussakin toiminnassa, jonka parissa voisitte nähdä?

Lähde: PureWow