11 faktaa rinnoista

Naisten rintavarustus kiinnostaa, puhuttaa ja on usein huomion kohteena koosta huolimatta.

Women’s Health Magazine listasi yksitoista kummallista faktaa naisten rinnoista. Osa niistä on monille jo tuttuja, mutta joukossa on ei niin itsestään selviä faktojakin.

Tässä tulevat 11 faktaa rinnoista:

1. Naiset ostavat isompia rintaliivejä kuin ennen

Keskiverto nainen väittää ostavansa nykysin 75E-koon rintaliivejä. Ainakin, jos on uskominen rintaliivien jälleenmyyjää Intimacya. 20 vuotta sitten koko oli vielä 75B. Kuppikoko on siis muuttunut noin 7,5 senttiä.

2. Rintaliivit ovat silti väärän kokoisia

Intimacyn keräämän tiedon mukaan noin 85 prosenttia naisista käyttää väärän kokoisia rintaliivejä. Liivien olisi hyvä olla oikean kokoiset, joten koon kanssa kannattaa olla tarkka. Jos ei itse mittaaminen onnistu, kannattaa turvautua ammattilaisen apuun.

3. Useimmat naiset eivät ole tyytyväisiä rintoihinsa

70 prosenttia naisista eivät ole tyytyväisiä rintavarustukseensa, käy ilmi International Journal of Sexual Healthin julkaisemasta tutkimuksesta. Miehet eivät kuitenkaan usein valita naisten rinnoista.

4. Rintojen hively on kiihottavaa

82 prosenttia naisista sanoo rinnoilla leikkimisen saamaan käymään kuumana. Tieto perustuu vuonna 2006 tehtyyn tutkimukseen.

5. On normaalia, että urheillessa rintoihin sattuu

Yksi kolmesta maratonjuoksista on kertonut, että rintoihin sattuu juostessa, kertoo brittiläinen tutkimus. Sopivalla urheiluvaatetuksella kipua voi kuitenkin vähentää.

6. Rinnat liikkuvat paljon

Juostessa rinnat liikkuvat myös ja ne tekevät kahdeksikon mallista liikettä. Ne voivat liikkua peräti 20 senttiä, joten sitä tärkeämpää on käyttää sopivia urheiluliivejä.

7. Rinnat voivat olla hullun isot

Guinnesin maailmanennätys suurimmille luonnolliselle rinnoille annettiin vuonna 1999 naiselle, jonka rinnanympärys sen muhkeimmasta kohdasta oli lähemmäs 180 senttiä.

8. Rinnat eivät ole aina identtiset

Yleensä toinen on toista hieman isompi, noin viidenneksen kuppikoosta. Tieto käy ilmi Florence Williamsin julkaisemasta Breasts: A Natural and Unnatural History -kirjasta.

9. Rintaleikkaukset ovat edelleen suosittuja

Vuonna 2012 rintojen suurennusleikkaukset olivat eniten tehty kosmeettin leikkaus, kertoo American Society of Plastic Surgeons.  Noin 286 000 naista leikkautti rintojaan viime vuonna Yhdysvalloissa, mutta luku on seitsemän prosenttia pienempi kuin vuonna 2011.

10. Rintaliivien nykymuoto on aika uusi

Mary Phelps Jacob sai patentin selättömiin rintaliiveihin vuonna 1914, mutta Ida ja William Rosenthal loivat nykyisellä kokomitoituksella tehdyt rintaliivit 1920-luvulla.

11. Nänniorgasmit ovat totta

Naisten on todella mahdollista saada nänneistä orgasmi. Nännejä stimuloimalla vapautuu oksitosiinia, joka aiheuttaa orgasmista tutut kohdun ja vaginan supistelut. Tämä tuo lisää verta sukuelimiin, mikä voi laukaista orgasmin.

Lähde: Women’s Healt Magazine


David Hasselhoff tarjoaa 20 ilmaiskierrosta

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Wheelz-kasinolle.
  • Kun ilmainen pelitili on rekisteröity, tilillesi ilmestyy 20 ilmaiskierrosta ilman omaa talletusta!
  • Tallettajat saavat lisäksi 300€ bonuksen + 100 ilmaiskierrosta lisää.