Mitä nuorempana nämä asiat tulevat tutuksi, sitä enemmän niistä ehtii olla sinulle iloa.

Farkut ovat osa jokaisen naisen vaatevarastoa ja suurella osalla on farkut jalassa viikoittain – ellei peräti päivittäin poikkeustilanteita lukuun ottamatta. Farkkuihin liittyy tiettyjä faktoja, jotka jokaisen naisen olisi syytä tietää, ja alle on listattu kymmenen sellaista.

1. Farkkujen ei pitäisi jättää sivusaumojen tai niittien painaumia ihoosi.

2. Jos kummarrut, ei kenenkään pitäisi samalla saada tietää, mitä väriä alushoususi ovat.

3. Opi lempimerkkisi ja -mallisi. Trendejä tulee ja menee, mutta jos näytät hyvältä normaalin vyötärön omaavissa skinny-tyylin stretchfarkuissa, pitäydy niissä.

4. Farkkujen laittaminen ylle ei pitäisi vastata urheilusuoritusta. Jos joudut pidättämään hengitystäsi, makaamaan sängyllä tai jotenki vääntäytymään niihin kauan aikaa, ne eivät ole sinulle hyvät farkut.

5. Pese farkkusi nurin päin, niin väri pysyy parempana.

6. Löydä täydelliset kengät, jotka sopivat kaikkiin farkkuihisi. Niistä tulee tyylisi tunnusosa ja ne vain paranevat käytön ja iän myötä.

7. Hanki ainakin – AINAKIN – yhdet farkut, jotka saavat takapuolesi näyttämään mahtavalta.

8. Älä käytä tummia farkkuja ensimmäistä kertaa kuumana kesäpäivänä tai sateisena päivänä ennen kuin ne on pesty. Jos teet näin, sinulla on smurffimaiset jalat lopputuloksena.

9. Hanki ja vaali ainakin yhtä farkkuparia, jotka saavat sinut tuntemaan olosi todella upeaksi.

10. Pidä aina valmiina pari boyfriend-mallin farkkuja tai muuten hieman löysempää mallia. Kuukausittainen turvotus tarvitsee niitä.

Lähde: Glamour