Kolmannessa tuloslähetyksessä suomalaislaulaja ei joutunut odottamaan loppumetreille jatkopaikkansa selviämistä.

Saara Aalto esitti Britannian X Factorin kolmanessa livelähetyksessä lauantai-iltana Björkin It’s Oh So Quiet -kappaleen, jonka valitsemisen arveltiin etukäteen olevan riski. Jos se riski olikin, sen ottaminen kannatti, sillä taitava suomalaislaulaja nappasi värikkäästi ja hulvattomasti toteutetulla esityksellään jatkopaikan – tällä kertaa suoraan yleisöäänillä.

Kahden edellisen livelähetyksen jälkeen Aalto on ollut kahden vähiten ääniä saaneen joukossa ja joutunut sunnuntai-illan tuloslähetyksessä kaksintaisteluun jatkopaikastaan. Tällä kertaa Aallon ei tarvinnut odottaa jatkopaikkansa selviämistä lähetyksen loppumetreille ja hän sai seurata sivusta muiden suoraan jatkoon päässeiden kanssa, kuka tippuu.

Kun kilpailua juontava Dermot O’Leary sanoi Aallon nimen äänestyksen tuloksia paljastaessaan, aidosti yllättyneeltä ja erittäin ilahtuneelta vaikuttanut Aalto alkoi hihkua ja hyppiä onnesta. Myöhemmin some-kanavissaan laulaja kiitteli äänestäjiään.

”Ihmiset, mitä juuri teitte hyväkseni, oli jotain niin kaunista. Olin niin, niin onnellinen ja yllättänyt, kun he sanoivat nimeni, aloin vain hyppiä”, Aalto sanoo julkaisemallaan videoklipillä ja havainnollistaa hieman tuloslähetyksessä nähtyä reaktiotaan.

”Kiitos, kun uskoitte minuun. Kiitos tuestanne”, hän lisää.

X Factorista tippui tällä viikolla Aallon kanssa samassa yli 25-vuotiaiden ryhmässä ollut Relley C ja jäljellä on nyt yhdeksän esiintyjää, joista kaksi on ryhmiä. Ensi viikon livelähetyksessä teemana on fright night, eli kauhuteema, mikä sopii hyvin lähestyvään halloweeniin.

Jutun yltä voit katsoa videon Aallon tuoreimmasta esityksestä, joka on X Factorin YouTube-kanavalla julkaistuista, kolmannen livelähetyksen kilpailuesityksistä kaikista katsotuin yli 1,2 katselukerrallaan.

Katso täältä Aallon muut esitykset X Factorissa.