Unohtuneista kondomeista yllättäviin allergioihin, yhden yön juttujen kanssa voi mennä moni asia metsään.

Kaikki meni alkuun niin hyvin; katseet kohtasivat, jutustelu oli flirttailevaa ja myöhemmin illan aikana vaihdettiin jo suudelmia. Kaikki kuitenkin muuttui, kun pääsitte omaan rauhaan toisen luokse.

Yhden yön juttu voi saada nolon käänteen, ja Women’s Health onkin listannut yleisimpiä mokia, joita niiden yhteydessä voi tapahtua. Lue alta, mitä ne ovat ja voit varautua erilaisiin sattumuksiin paremmin.

1. Luulit hänellä olevan kondomi. Hän ajatteli, että sinulla olisi. Siinä vaiheessa ei auta toivoa kuin kämppiksen, naapurin tai jonkun kadulla kulkevan pelastavan pinteestä tai homma tyssää alkuunsa.

2. Päädyt hänen luokseen ja paikka on kuin sotkuinen ja kuin räjähdyksen jäljiltä. Hän laittoi valot päälle ja kaikki sinun halusi ja himosi katosivat samalla.

3. On pyykkipäivä ja alusvaatteesikin osoittavat sen. Kaikki edes hieman seksikkäät alusvaatteesi ovat pyykissä ja joudutkin koettamaan pysytellä pimeässä siihen saakka, että saat pikkuhoususi pois ilman, että hän näkee mummopöksyjäsi.

4. Hupsista, nukahdit kesken suuleikkien. Kyse ei ole siitä, että hän olisi ollut tylsä, sinä vain rentouduit ja pitkän, rankan viikon myötä uni vei sinut mukanaan. Valitettavasti tämä kuitenkin johtaa usein siihen, että heräät yksin sängystäsi.

5. Hänen kämppiksensä ovat kotona – ja ne ovat hänen vanhempansa. Pieni varoitus olisi ollut paikallaan, mutta nyt ei auta kuin vastailla hänen äitinsä uteluihin sinusta ja kaikesta muusta, jotka vievät halusi mennessään.

6. Olet todella allerginen hänen lemmikilleen. Hänen asuntonsa on täynnä lemmikin karvaa ja eläinpölyä, silmäsi turpoavat ja nenäsi vuotaa. Se siitä sitten.

7. Hän haluaa kuvata seksivideon. Ei. Ei. Ei. Ei. Hyvästi.

8. Hän on liian humalassa. Hän paineli suoraan vessaan eikä tule ulos. Onneksi et seurustele hänen kanssaan, joten et joudu siistimään hänen jälkiään hänen puolestaan. Joudut vain kiltisti odottamaan vuoroasi päästä vessaan.

9. Seksilelusi on esillä. Sinua nolottaa ja toivot, ettei hän olisi nähnyt sitä. Totta kai hän kuitenkin on, koska se on räikeän pinkki ja heti sänkysi vieressä. Sitten ei auta muu kuin toivoa, ettei se vienyt hänen fiiliksiään pois.

10. Hän on hullun karvainen. Luulet hetken häntä ihmissudeksi. Karvaisuus siellä täällä ei haittaa, mutta hän vaikuttaa kuin hänellä olisi ihmiskarvoista tehty villapaita päällä.

Lähde: Women’s Health