Seksin harrastaminen vanhempien luona vieraillessa joulunpyhinä voi olla haastavaa kiinnijäämisen pelon takia.

Monille joulupyhät tarkoittavat matkustamista omien ja/tai puolison vanhempien luokse. Monista eri syistä vierailun aikana voi tehdä mieli harrastaa seksiä, joka voi johtaa yhtä noloihin tilanteisiin aikuisiällä kuin teininäkin.

Jos kuitenkin tekee mieli harrastaa seksiä vanhempien luona vieraillessaan, kannattaa turvautua näihin vinkkeihin, niin se onnistuu parhaiten:

1. Hyväksy tilanne

On sama hyväksyä, että vanhempien luona ollessa joutuu käyttäytymään kuin olisi taas lukioikäinen. Koettakaa siis pakottaa toisenne olemaan hiljaa, se voi olla yllättävänkin hauskaa.

2. Vaihtelua paikkoihin

Paras tapa harrastaa seksiä niin, että vanhemmat eivät sitä kuule, on tehdä se niin, että he eivät ole sitä lähellä kuulemassa. Hiippailkaa ulos ja kokeilkaa seksiä autossa, autotallissa tai vaikka naapurin ullakolla, jos sellaiseen on mahdollista päästä ilman, että voisi joutua syytetyksi rikoksesta. Erilainen paikka ja kiinnijäämisen riski lisäävät adrenaliiniryöpyn määrää, joka tehostaa libidoa.

3. Tehkää se lattialla

Lapsuudenkodin vanha sänky voi olla erittäin äänekäs ja epämiellyttävä. Siirtäkää siis akti lattialle, tehden oloa mukavammaksi peiton tai viltin avulla ja parilla tyynyllä. Näin natiseva sänky ei paljasta teidän puuhianne, kun jokaisesta työnnöstä aiheutuvat äänet jäävätkin syntymättä.

4. TV tai radio päälle

Tämä on ehkä kaikista ilmeisin vaihtoehto. Kukaan ei halua kuulla perheenjäsentensä harrastavan seksiä. Toivottavasti huoneesta siis löytyy radio tai televisio tai jotain, mistä saa ääntä tulemaan peittämään mahdolliset seksistä koituvat äänet. Volyymia ei kannata kuitenkaan laittaa niin isolle, että äänenvoimakkuus itsessään paljastaa, mitä suljetun oven takana tapahtuu.

5. Sooloseksikin onnistuu

Jos olet ilman kumppania tänä jouluna, se ei tarkoita sitä, ettetkö voisi saada siinä missä muutkin. Kaikki nämä vinkit pätevät myös sooloseksiin ja sen lisäksi omasta nautinnostaan voi huolehtia myös yhdellä ylimääräisellä keinolla pariskuntiin verrattuna, suihkussa käymisellä. Itsetyydytys suihkussa on huomaamattomampaa kuin seksi.

Lähde: Cosmopolitan