Lasten parhaimmat reaktiot vanhempiensa huijaukseen on koostettu yhteen viraalivideolle.

Lapsilla on Yhdysvalloissa tapana lähteä karkki vai kepponen -kierrokselle halloweenina keräämään karkkia esimerkiksi naapureiltaan, ja jo kuudennen kerran talk show -isäntä Jimmy Kimmel on pyytänyt vanhempia huijaamaan lapsiaan, että he ovat syöneet lasten halloween-karkit ja julkaisemaan sitten lasten reaktiot videona YouTubessa.

Jimmy Kimmel Liven mukaan tänä vuonna vanhempien videoita tuli enemmän kuin koskaan ja parhaimmat reaktiot on koostettu yhteen videoksi, josta on tullut valtavan suosittu vain muutamassa päivässä – videota on katsottu talk show’n YouTube-kanavalla yli seitsemän miljoonaa kertaa.

Videokoosteella nähdään runsaasti dramaattisia reaktioita lapsilta: yksi esimerkiksi pyllähtää järkyttyneenä selälleen lattialle, toinen tipahtaa sängyn reunalta, kolmas haluaa vanhempansa vankilaan ja neljännen suusta lipsahtaa kirosana.

Vanhemmat saavat myös kuulla kunniansa lapsilta tekonsa johdosta, kun yksi poika sanoo isäänsä idiootiksi ja eräs tyttö sanoo vihaavansa vanhempiaan, koska lapset tekivät niin kovasti töitä karkkien eteen, mitkä vanhemmat sitten söivät.

Joukossa on myös yllättävänkin ymmärtäväisiä ja suloisia reaktiota.

”Vitsailetko? No, en ole vihainen. En ole iloinenkaan, mutta minä silti rakastan sinua”, autossa matkustava tyttö sanoo äidin paljastettua syöneensä tytön karkit.

Eräs tyttö taas ehdottaa vanhemmilleen, että seuraavana päivänä haettaisiin lisää karkkia, mutta kun hän kuulee karkkien olleen todella hyviä, hän kääntääkin selän suruissaan vanhemmilleen ja alkaa katsella ikkunasta ulos.

Yksi poika kuitenkin arvaa heti, mistä on kyse, kun äiti kertoo syöneensä hänen halloween-karkit.

”Tää on Jimmy Kimmel. Piilotit karkkini. Olen nähnyt tämän ennenkin, olen katsonut YouTubea”, poika sanoo äidilleen.

Voit katsoa koosteen lasten reaktioista jutun yltä. Reaktioita on tullut ohjelmaan niin paljon, että he julkaisivat myös toisen koosteen ja sen voit katsoa alta: