Äidit ja tyttäret jättivät ikuiset jäljet toistensa ihoon ja tatuointien merkitykset ovat suloiset.

Tatuoinnin ottaminen voi vaatia rohkeutta, mutta vielä enemmän se vaatii sitä, kun tatuoinnista päättää toinen henkilö ja kuva paljastuu itselle vasta, kun se on valmiina iholla.

BuzzFeed sai houkuteltua kaksi äitiä, Angien ja Teresan, ottamaan tatuoinnit tyttäriensä Maycien ja Candacen kanssa niin, että äidit valitsivat tatuoinnit tyttärilleen ja päinvastoin. Koko prosessi kuvattiin videolle, josta on tullut viraalihitti.

”Tämä on todella suuri luottamusharjoitus. Minusta tuntuu, että voin luottaa äitiini ikuisesti tämän jälkeen”, Candace sanoo videolla ennen kuin tatuointeja aletaan tehdä.

Äidit ja tyttäret valitsivat omalaatuiset ja merkitykselliset tatuoinnit toisilleen. Angie valitsi tatuoitavaksi tyttärensä ihoon omien huultensa jäljet, koska hänellä oli tapana suukottaa tytärtään poskelle hänen lähtiessä kouluun, kun taas äiti itse sai Maycien pyynnöstä sateenkaaren ja sen ylle sanan somewhere, koska heillä on aina ollut tapana laulaa Somewhere Over the Rainbow -laulua autossa.

Teresa ja Candace taas toistensa tietämättä valitsivat tatuoitavaksi toistensa iholle äitiensä käsialaa. Teresa kertoo videolla tyttärenseä olevan varsinainen murehtija, joten hän halusi muistuttaa Candace olemaan aina läsnä (be present) ja Candace taas valitsi äidilleen tämän äidin käsialalla kirjoitetun tekstin.

Tatuointien valmistuttua valinnat paljastuivat viimein kaikille osapuolille. Äitien ja tyttärien reaktiot olivat ilahtuneita sekä etenkin äidit selvästi liikuttuivat tyttäriensä valinnoista.

”Kaikkien pitäisi tehdä näin äitinsä kanssa”, Candace sanoi kaiken päätteeksi äitinsä myötäillessä vieressä.

Voit katsoa videon tatuointien ottamisesta jutun yltä.

Lähde: BuzzFeed