Sympaattisen eläkeläismiehen esityksestä on tullut nopeasti suuri nettihitti.

82-vuotias John Hetlinger on pitkän elämänsä aikana työskennellyt muun muassa ilmailualan insinöörinä ja toimi ohjelmistopäällikkönä COSTAR-korjausarjalle, jonka avulla korjattiin Hubble-avaruusteleskooppia.

Tämä kaikki kuitenkin jää kakkoseksi osallistumiselle America’s Got Talent –ohjelmaan, josta Hetlinger on noussut otsikoihin ympäri maailman. 15 vuotta eläkkeellä ollut Hetlinger on innostunut karaoken laulamisesta ja päätti kokeilla onneaan TV-ohjelmassa.

Lavalle päästyään hänen kappalevalintansa yllätti kuitenkin kaikki. Sympaattinen Hetlinger esitti teksasilaisen metalliyhtye Drowning Poolin Bodies-kappaleen ja hurmasi niin yleisön kuin esityksestä julkaistun videon nähneet ihmiset.

Video esityksestä on julkaistu 7. kesäkuuta YouTubessa ja se on jo kerännyt tätä kirjoittaessa jo yli 2,5 miljoonaa katselua ja sosiaalisessa mediassa heavypapaksikin kutsutun eläkeläisen veto kerää ylistyssanoja.

Hetlinger on saanut myös huomiota Drowning Poolilta, jotka ovat toivottaneet Hetlingerin tervetulleeksi lavalle kanssaan milloin tahansa.

Shout out to the 82 year old dude that sang ’Bodies’ on America’s Got Talent. You are welcome to join us on stage anytime !!!

Julkaissut Drowning Pool 7. kesäkuuta 2016

Voit katsoa videon Hetlingerin mahtavasta esityksestä jutun yltä.