Vältä näitä tapoja eron jälkeen – ne vain pahentavat sydänsurua

Jotkut tavat ja teot kannattaa unohtaa toviksi, kunnes on saanut itseään kasattua eron jäljiltä.

Parisuhteen päättyminen tapahtuu harvoin ilman, että sydän särkyy ja mieli on maassa – vaikka kaverillisessa mielessä tehtyjä erojakin on. Eron jälkeen usein exä täyttää mielen ja surun lomassa vain muistelee yhteistä aikaa.

Enemmän vaikuttavat kuitenkin tavat, jotka aloittaa eron jälkeen. Usein ihmiset  nimittäin koettavat päästä surkeasta olostaan eroon ja koettavat typerilläkin ideoilla parantaa oloaan.

Alle on listattu muutamia eron jälkeisiä yleisiä tapoja, jotka olisi fiksumpi jättää tekemättä oman itsensä vuoksi.

Somestalkkaus

Monet vierailevat exiensä sosiaalisten yhteisöjen profiileissa tietääkseen, mitä exä nykyisin puuhaa. Se kuitenkin usein vain pahentaa oloa, joten moiseen somestalkkaukseen ei kannata sortua.

Erakoituminen

Monet sydämensä särkeneet lopettavat sosiaaliset kanssakäymiset. Sohvalla tai sängyssä löhöily ja itkeminen ei auta pääsemään yli erosta vaan muista ihmisistä voi olla apuakin.

Koston harkitseminen

Joskus eron jälkeen sureva osapuoli saattaa alkaa hautoa kostoa. Monien mielessä voi käydä yritys saada ex-kumppani katumaan eroa tai vain pahoittaa hänen mielensä, mutta on parempi vain antaa olla.

Satunnainen seksi

Joskus on kerrottu erosta pääsevän paremmin yli laastarisuhteilla tai yhden illan jutuilla. Tällaiseen ryhtyessään kannattaa olla kuitenkin varma, että on valmis siihen eikä kadu sitä myöhemmin, jolloin se vain pahentaa eron jälkeistä oloa.

Nyyhkybiisien kuunteleminen

Surullinen kappale voi tuntua samaistuttavalta, mutta sellaisten kuuntelu ja mukana laulaminen eivät edistä toipumista erosta.

Ryypiskely

Murheiden hukuttaminen alkoholilla ei ole hyvä idea jo ihan sen takia, että se ei ole terveellistä.

Lähde: Boldsky


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.