Eri horoskooppimerkeillä on erilaiset tavat riidellä kumppaneidensa kanssa.

Vaikka juuri kukaan ei nauti riitelystä, ovat riidat yleensä osa parisuhdetta. Ihmisillä on erilaisia tapoja riidellä eikä kukaan riitele täysin samalla tavalla – etenkin kun huomioidaan horoskooppimerkit, toteaa Your Tango.

Eri horoskooppimerkkien edustajilla onkin omanlaiset tapansa toimia riitatilanteissa ja he ilmaiset suuttumustaan sekä puolustautuvat erilaisin tavoin. Alle onkin listattu, minkälaisella tavalla kumppanisi riitelee horoskooppimerkkien perusteella.

Oinas

Your Tangon mukaan oinas lyö vyön alle. Hänen kanssaan riidellessä ei ole kultaista keskitietä, ei rauhan sijaa. Jos kumppanisi on oinas, joudut sanallisesti murjotuksi, vaikka olisitkin oikeassa.

Härkä

Härkä pelaa likaista peliä. Hän ei halua riidellä, vaan mieluummin liitäisi läpi rauhaisan rakkaustarinan, mutta se ei ole täysin mahdollista. Kun härkä astelee riitakehään, hän on salakavala, loukkaava, epäreilu ja rikkoo kaikkia sääntöjä.

Kaksoset

Tämän merkin edustajat eivät Your Tangon mukaan koskaan voita. Mutta kinan tai riidan aikana ei edes tunnu siltä, että hän olisi yrittänytkään voittaa. Se johtuu siitä, että hän sisäisesti jättää sinut huomiotta. Kaksoset ei välitä voittamisesta, vaan sinun hiljentämisestä.

Rapu

Rapu ei riitele, hän valittaa. Jos siis huomaat olevasi riitatilanteessa rapusi kanssa, muista tämä: todennäköisesti häviät riidan, koska et pysty käsittelemään hänen synkkää ja murjottavaa (ja vastenmielistä) valittamista.

Leijona

Kunpa leijona voisi ottaa askeleen taakse ja katsoa suoritustaan, kun riitelee rakkaansa kanssa. Your Tangon mukaan jos tämä olisi mahdollista, hän todennäköisesti olisi liian ylpeä itsestään ja lisäisi kierroksia. Seuraavan kerran kun riitelet leijona-rakkaasi kanssa, katso miltä hän näyttää peilistä, kun hän riitelee.

Neitsyt

Tämän merkin edustajalle riitely on osa elämää, joten jos olet suhteessa neitsyen kanssa, valmistaudu olemaan sodassa 24/7. Your Tangon mukaan hän ilahtuu kinastelusta, joten hänelle riitelypäivä on iloinen päivä.

Vaaka

Saatat miettiä, miksi hän ei oikeastaan riitele kanssasi tai vaikuttaa aina perääntyvän. Vaaka ei kuitenkaan peräänny. Hän käyttää äärimmäistä riitelytaitoaan: passiivis-aggressiivista käytöstä. Vaaka ei riitele, mutta hän kyllä kyllästyttää sinut kuoliaaksi.

Skorpioni

Usko tai älä, skorpioni vihaa riitelyä. Your Tangon mukaan hänen aggressiossa ja kivun tarpeessa on kyse enemmän yllätyksestä ja kontrolloinnista; rakastavaisten riita ei ole kontrolloitu tilanne, joten skorpionin kanssa riiteleminen on paljon helpompaa kuin esimerkiksi päätyminen sänkyyn hänen kanssaan. Hän ei riitele. Ei ellei hän voi olla varma, että sinä itket riidan päätteeksi.

Jousimies

Jousimies on sekä raakalainen että kynnysmatto eikä hän nauti lainkaan riitelystä kumppaninsa kanssa. Your Tangon mukana se johtuu siitä, että jos hän päästää esiin, mitä todella ajattelee, on se parisuhteen maailmanloppu. Jousimies on liian hyvä sanojen kanssa, jotta hänen kanssa voisi riidellä ja hän tietää sen. Joten hän käytännössä vaikenee kinastelun aikana.

Kauris

Tämän merkin kanssa on vaikea riidellä, koska hän on todella älykäs sekä uskomattoman hienosteleva. Kauriin kanssa riidellessä saat kestää loukkauksia, alentavaa käytöstä, pikkumaisia solvauksia ja ilkeitä sanoja. Hän ei välttämättä tarkoita sanojaan, mutta on todella vaikuttunut siitä, miten hän satuttaa sanoillaan.

Vesimies

Your Tangon mukaan vesimiehen riita sujuu näin: hän kertoo, mitä hänellä on mielessään, se on pehmeää, mitäänsanomatonta ja tyhmää. Sitten sinä isket hänet maan rakoon sanoillasi, koska et kestä sitä, miten täysin heikko hän on riitatilanteessa. Sinä voitat ja toivottavasti otat opiksesi.

Kalat

Kalojen romanttisten suhteiden riidat ovat passiivis-aggressiivisia näytöksiä. Joka käänteessä hän laittaa peliin martyyrimäisyyden ja pillittää, joten valmistaudu menettämään järkesi, kun koetat saada kantasi menemään perille. Kyyneleet ylittävät joka sanasi.

Lähde: Your Tango