#MermaidThighs-hashtagin avulla kannustetaan naisia hyväksymään ja rakastamaan jalkojaan sellaisena kuin ne ovat.

Etenkin sosiaalisessa mediassa leviää helposti erilaisia trendejä, jotka saavat naiset tuntemaan olonsa huonoksi ja osan tarkoitus on vain häpäistä naisia tai luoda epärealistisia odotuksia siitä, mitä kauneus on.

Yksi tällainen esimerkki on #ThighGaps eli reisivaon tavoittelu, mutta tämä trendi voi pian olla kuin menneen talven lumia, kiitos sille kohdistetun positiivisen vastineen: merenneitoreidet, joista somessa puhutaan #MermaidThighs-hashtagin avulla.

Elite Dailyn mukaan sen sijaan, että naiset tuntisivat olonsa huonoksi, koska heidän reisiensä välissä ei ole väliä, tämä positiivinen kampanja rohkaisee naisia rakastamaan jalkojaan ja omaksumaan toisiinsa koskevat reitensä mainiolla tavalla – vertaamalla niitä merenneidon pyrstöön.

”Jos reitesi koskevat toisiinsa, olet askeleen lähempänä merenneitona olemista”, trendiin liittyvissä julkaisuissa on mainittu.

Monet naiset ovatkin #MermaidThighs-trendin innoittamana julkaisseet kuvia omista ”merenneitoreisistään” Instagramissa ja Twitterissä ja osa on jopa laittanut ylleen aiheeseen sopivat legginsit tai shortsit.

Trendi on myös saanut palstatilaa monilla eri sivustoilla Elite Dailyn lisäksi ja sen ovat nostaneet esiin muun muassa Cosmopolitan, People, Yahoo ja Hello Giggles kehuen positiivista trendiä.

Voit katsoa alta lisää naisten inspiroivia kuvia merenneitoreisiin liittyen.

Gráinne Glenny

@GrainneGlenny
100% okay with #mermaidthighs trend. God bless the clever gal who created it and the it who created mermaids.

Mitä mieltä sinä olet tästä trendistä? Onko tällainen tarpeen? Kommentoi alla!

Lähde: Elite Daily