Tiesitkö, että tietyt ruuat tekevät ihostasi nuoremman näköisen?

Moni meistä tuskailee kasvoille ilmestyvien ryppyjen vuoksi. Osa jopa niin paljon, että kauneusleikkaus tai toinenkin voi käydä mielessä. Moni ei kuitenkaan ole valmis lähtemään leikkaukseen asti eikä halua investoida suuria summia erilaisiin kosmeettisiin hoitoihin. Hätä ei ole tämän näköinen! Seuraavien ruokien avulla saat annoksen nuorennuseliksiiriä täysin luonnollisesti, kivuttomasti ja edullisesti.

 1. Neitsytoliiviöljy
  Extra-neitsytoliiviöljy on yksi maailman terveellisimmistä rasvoista. Se on paitsi terveellistä, mutta myös loistava tuote ihoasi ajatellen! Se suojaa ihoa auringon haitoilta ja tekee ihostasi kimmoisemman ja kiinteämmän. Oliiviöljy toimii sekä sisäisesti että ulkoisesti, vaikkapa meikinpoistoaineena tai yövoiteena.

 2. Vihreä tee
  Vihreä tee on todellinen ihmeaine ihollesi! Se sisältää antioksidantteja, jotka suojelevat ihomme kollageenia. Vihreä tee voi estää merkkejä ihomme vanhenemisesta ja jopa peruuttaa jo syntyneitä vanhenemisen merkkejä! Se myös tekee ihosta kimmoisamman.

 3. Rasvainen kala
  Omega-3-rasvoja sisältävät rasvaiset kalat ovat todellisia anti-age-tuotteita! Erityisesti lohella on todettu olevan mieletön vaikutus ihosi kuntoon! Se sisältää yhdisteitä, jotka tekevät ihosta kimmoisamman ja kosteutetumman.

 4. Tumma suklaa
  Tumman suklaan on todettu ehkäisevän ihon palamista auringossa, parantavan ihon verenkiertoa ja tekevän ihosta kosteutetumman ja sileämmän. Kun suklaanhimo seuraavan kerran iskee, jätä siis maitosuklaa kaappiin ja ota mieluummin pala tummaa suklaata!

 5. Granaattiomena
  Tämä hedelmä ei ole vain kaunis, vaan myös melkoinen terveys- ja kauneuspommi! Granaattiomena auttaa korjaamaan ihovaurioita ja lisää kehon tuottamaa, ihoa kiinteyttävän kollageenin määrää. Syö hedelmä raakana tai tee siitä mehua, ja ihosi tulee kiittämään sinua!

 6. Tomaatti
  Erään tutkimuksen mukaan tomaattien syöminen vähensi naisilla ryppyjä vajaassa neljässä kuukaudessa! Yhdistä tomaatit vaikkapa oliiviöljyyn ja avokadoon, ja käsissäsi on todellinen ison terveyspommi!

 7. Kreikkalainen jugurtti
  Tämä herkku on toki hyvää syötynäkin, mutta erityisen hyvää ihollesi se tekee ulkoisesti! Sekoita jugurttia hunajaan ja sitruunamehuun ja levitä sitä säännöllisesti kasvoillesi. Jugurtti auttaa sekä akneen että ryppyihin, ja tekee ihostasi kirkkaamman ja kimmoisamman.

 8. Porkkana
  Porkkanaa todellakin kannattaa popsia! Kasviksella on nimittäin parantava vaikutus ihoomme. Porkkana voi auttaa muun muassa ihottumaan ja jopa psoriasikseen! Ihosi toipuu vaurioista nopeammin ja porkkanan sisältämä beetakaroteeni saa ihosi hehkumaan.

 9. Kurkku
  Tämä kasvis on tunnettu suosittuna kylpylähoitona! Kurkkua ei kuitenkaan tarvitse pitää pelkästään silmien päällä, vaan sitä voi nauttia myös sisäisesti sen hyödyt saadakseen. Kurkun sisältämä biotiini ja vitamiinit elävöittävät ja kirkastavat ihoa.

 10. Kaneli
  Tämä mauste on oikea monitoimilääke erilaisiin iho-ongelmiin! Se auttaa akneen, lisää ihon verenkiertoa, tekee ihosta täyteläisen ja tekee jopa huulista pulleammat! Tämän lisäksi kaneli voi jopa auttaa pieniin ryppyihin. Pyri käyttämään aina ceylon-kanelia, sillä se on kanelilaaduista puhtain ja terveellisin.

Lisää nämä kauneuspommit ruokavalioosi, ja ihosi kiittää sinua!

Lähde: Celebs Pulse