Tutkimuksetkin sen todistavat: Sinkkuna olemisessa on etunsa naimisissa oloon verrattuna

Sinkkuna olemisessa on hyvätkin puolensa.

Sinkkuna olemisessa on omat huonot puolensa, mutta erilaisissa tutkimuksissa on löydetty myös positiivisia puolia. Seuraavan kerran, kun joku utelee sinulta, miksi olet sinkku ja katsoo säälivästi, voit käyttää apunasi alla olevia syitä siihen, miksi sinkkuus voi ollakin parempaa kuin seurustelu tai avioliitto.

Tällaisia etuja sinkkuna olemisessa on naimisissa oloon verrattuna:

1. Sinkut kuntoilevat enemmän

Huffington Post kertoo vuonna 2004 julkaistun tutkimuksen selvittäneen, että naimattomat naiset käyttivät enemmän aikaa kuntoiluun kuin naiset, jotka olivat naimisissa tai eronneet.

2. Sinkut löytävät paremmin töitä

Chicagon yliopiston vuonna 2012 julkaisema raportti väittää, että sinkut löytävät töitä naimisissa olevia paremmin. Sinkut amerikkalaisest menettivät 6 miljoonaa työpaikkaa vuoden 2009 talouskriisin yhteydessä, mutta ovat saaneet niistä takaisin noin 90 prosenttia. Naimisissa olevista vain 22 prosenttia 6 miljoonasta sai työpaikkansa takaisin.

3. Sinkkunaiset ovat aktiivisempia poliittisissa asioissa

Sinkkunaiset allekirjoittavat vetoomuksia, käyvät enemmän poliittisissa tapahtumissa ja keräävät enemmän varoja poliittisiin asioihin kuin naimisissa olevat naiset, kävi ilmi vuonna 2006 julkaistusta tutkimuksesta.

4. Sinkut laittavat kumppanin seksuaalisen tyytyväisyyden etusijalle

Viime vuonna Match.com-sivuston kyselystä paljastui, että 98 prosenttia sinkuista on sitä mieltä, että on tärkeämpää tyydyttää kumppani seksuaalisesti kuin saada itse tyydytystä.

5. Sinkut ovat epätodennäköisemmin veloissa

Huffington Postin mukaan noin 21 prosentilla sinkuista on luottokorttivelkaa. Naimississa olevista, lapsettomista pareista sitä on 27 prosentilla ja lapsia hankkineilla aviopareilla peräti 36 prosentilla. Sen lisäksi naimisissa olevat tietävät vähemmän veloistaan kuin sinkut.

6. Mitä pidempään odotat avioliittoa, sitä paremmin asiat ovat, kun sen aika koittaa

Naimisiin menon kanssa pidempään odottavat eroavat epätodennäköisemmin. 30-vuotiaana tai vanhemapana naimisiin menevät naiset tienaavat lisäksi huomattavasti enemmän kuin naiset, jotka ovat menneet nuorempana naimisiin.

Lähde: Huffington Post


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.