Teknologia on eri tavoin vallannut ison roolin ihmisten elämissä.

Älylaitteet ovat tiheään kädessä ja vapaa-aikaa vietetään television äärellä. Teknologialla voi ollakin negatiivinen vaikutus parisuhteisiin, alta löydät neljä tapaa, miten teknologia voi laittaa kapuloita rattaisiin rakkauselämässäsi.

1. Televisio kuihduttaa seksielämää

Jos televisio on makuuhuoneessa, kannattaa harkita sen siirtoa muualle. Jos televisiota katsoo jatkuvasti sängystä käsin, voi makuuhuoneesta helposti tulla lopulta vain huone, jossa nukutaan, katsotaan televisiota ja ehkä joskus säännöllisen epäsäännöllisesti harrastetaan seksiäkin.

2. Muut jäävät ilman huomiota, kiitos puhelimesi

Kun puhelimilla voi nykyisin tehdä muutakin kuin kirjoittaa viestejä ja soittaa, on monilla vaikeuksia laittaa sitä syrjään kovin pitkäksi aikaa. On kuitenkin ärsyttävää kertoa jotain hauskaa ja reaktiona on hiljaisuus, koska kuuntelija keskittyykin puhelimen näpräämiseen. Oli kyse sitten ensitreffeistä tai pitkäaikainen kumppani kertoo päivästään, on parempi laittaa puhelin pois ja kuunnella.

3. Suoratoistopalvelut laiskistavat

On helppo juurtua samaan rutiiniin ja viettää iltoja sisällä suoratoistopalveluista ohjelmia ja elokuvia katsoen ja samalla jotain sarjaa n:nnettä kertaa katsottaessa parantaa tunnesidettä kumppaniinsa. Parempi olisi kuitenkin olla vuorovaikutuksessa ja nauttia myös maailmasta kodin ulkopuolella.

4. Toista ei koskaan ikävöi

Teknologia mahdollistaa sen, että omaan rakkaaseensa on 24/7 mahdollista olla yhteydessä, jos akku ei pääse loppumaan. Jos toinen on esimerkiksi sukulaisten luona tai reissussa kavereiden kanssa, on kumppaniin silti yhteydessä ainakin muutamilla viesteillä. Jos kuitenkin on jatkuvasti yhteydessä, ei maailmaa pääse kokemaan ilman toista osapuolta. Nuo pienet itsenäiset hetket voivat tehdä parisuhteesta paljon vahvemman kuin jos olette jatkuvasti jossain muodossa yhteydessä toisiinne.

Lähde: Glamour