Kenenkään ei pitäisi sietää huonoa seksiä, mutta osa silti sietää.

Seksin pitäisi olla nautinto eikä esimerkiksi tehdä kipeää tai tuntua jollakin muulla tavalla väärältä eikä hyvältä. Se voi tuntua jonkun kanssa ensin hyvältä ihan vuosienkin ajan, mutta siitä voi tulla jossakin vaiheessa vain pakollinen tehtävä. Syitä on varmasti monia miksi harrastaa seksiä, vaikka se on huonoa seksiä. Jossakin vaiheessa siihen voi haluta tehdä stopin. Monilla se liittyy ikään, jolloin halusi lakata sietämästä seksiä, josta ei pidä.

Eräässä tutkimuksessa selvitettiin mikä on naisen keskimääräinen ikä, jolloin nainen ei enää siedä huonoa seksiä. Siinä oli mukana 2003 naista, jotka olivat iältään 18–45-vuotiaita. Toki joku voi tehdä tuon tärkeän päätöksen esimerkiksi vasta paljon myöhemmin, mutta yleisin ikä olisi tuskin osunut vanhempaan ikään kuin mitä tässä tutkimuksessa olevat naiset olivat.

Tutkimuksen tulosten mukaan naiset eivät halua harrastaa enää huonoa seksiä, kun he ovat 21 vuoden ikäisiä. Niin kertoi peräti 28 % tutkimuksessa mukana olleista naisista. Se on ikä, jolloin naiset ovat seksin suhteen jo varmempia, joten moni eli 39 % kertoi alkaneensa nauttimaan seksistä enemmän, kun he olivat täyttäneet 22 vuotta.

21-vuoden iässä moni nainen kokee elämässään monenlaisia muutoksia, joten heistä tulee samalla varmempia, joka vaikuttaisi vaikuttavan suotuisasti myös heidän seksielämäänsä.

Lähde: Metro