Tämän värinen ripsiväri saa silmäsi näyttämään kirkkaammilta

Tämä salainen ase pitäisi löytyä jokaisen naisen meikkivalikoimasta.

Silmämeikillä voi muuttaa silmien ilmettä ja tehdä niistä kirkkaammat, mutta monimutkaiset tekniikat ja meikit eivät ole kaikkien juttu. Onneksi on olemassa myös helpompi (ja halvempi) tapa: sininen ripsiväri.

Silmiesi väristä tai muusta meikistä huolimatta sininen ripsiväri kauniisti täydentää silmien värikalvoa samalla lisäten volyymia ja pituutta ripsiin. Tämän lisäksi sininen sävy saa silmiesi valkoisen näyttämään vielä valkoisemmalta, joten näytät virkeämmältä.

Lue alta, miten sininen ripsiväri vaikuttaa erivärisissä silmissä.

Vihreät silmät

Jos sinulla on vihreät silmät, lisää sininen ripsiväri eloisan säväyksen väriä tehostaen näin luonnollista kirkkauttasi. Sipaise luomillesi vaaleaa persikan sävyistä luomiväriä ennen ripsivärin laittoa, jotta ripsesi erottuvat entistä paremmin.

Ruskeat silmät

Syvänruskeissa tai pähkinänruskeissa silmissä rohkea väri luo dramaattista kontrastia. Vaihtoehdot ovat myös loputtomat: käytitpä sitten minkä tahansa sävyistä sinistä, erottavat ripsesi aina. Pidä huulimeikkisi luonnollisena, jotta silmäsi pääsevät olemaan huomion keskipisteenä.

Siniset silmät

Jos silmäsi ovat siniset, tuo sininen ripsiväri syvyyttä tuoden esiin värikalvojesi kirkkaita sävyjä. Unohda kuitenkin sininen luomiväri tai rajauskynä, koska silloin sinistä olisi jo liikaa.

Harmaat silmät

Siniharmaat tai vaaleanharmaat silmät voivat hukkua mustan tai ruskean ripsivärin alle. Sininen ripsiväri voikin todella muuttaa niiden ulkonäköä. Jos arastelet sinisen ripsivärin kanssa, kokeile laittaa sitä aluksi vain ripsiesi kärkiin.

Katso täältä vertailukuvat erivärisistä silmistä sinisellä ripsivärillä ja mustalla ripsivärillä meikattuna.

Lähde: Good Housekeeping