Laukkuun mahtuu jopa parin pullollisen verran viiniä.

Viini sopii moneen tarkoitukseen ja tilanteeseen juhlista rentoutumiseen, iloista suruihin. On kuitenkin myös tilanteita, joissa viiniä voisi kaivata ja omia juomia ei ole saanut ottaa mukaan, mutta näihin tilanteisiin on kuitenkin tullut muutos, sillä nerokkaan laukun ansiosta voit juoda viiniä missä tahansa.

PortoVino on laukku, jonka sisään saa samanlaisen pussukan kuin viinitonkissa on. Viiniä mahtuu laukkuun kahden pullollisen edestä (1,5 l) ja laukun sivussa on pieni ”salaluukku”, josta viinipussukan hanan saa tarvittaessa esiin.

Delishin mukaan laukun on kehitellyt Bella Vita Bags. Yritystä perustamassa olleen Marisa Chinan mukaan PortoVino-laukku suunniteltiin sopivaksi kahdelle viinipullolle sillä ajatuksella, että sen voisi jakaa ystävien kanssa.

”Yksi pullo menee nopeasti, kun olet ulkona ystävien kanssa ja kokonaiselle viinitonkalle sopivasta tulee liian raskas kantaa, mutta 1,5 litraa vaikutti juuri oikealta”, China kertoi.

”Halusimme luoda jotain hyödyllistä ja käyttökelpoista, joka ei ole liian iso eikä ole liian kallis. Ennen kaikkea sen täytyi kuitenkin olla laukku, jonne voisi laittaa lompakon ja kaikkea muuta, mitä tarvitset”, hän jatkoi.

Delish jakoi helmikuussa laukusta videon, josta tuli viraalihitti – Facebookissa se on kerännyt yli 56 miljoonaa katselua. Tämä aiheutti ryntäyksen Bella Vitan sivuille ja parissa vuorokaudessa kaikki PortoVino-laukut myytiin loppuun.

Uusia laukkuerä on kuitenkin jo tekeillä, mutta niitä ei välttämättä tule saataville kuin keväämmällä, huhtikuun puolivälissä tai toukokuun alussa. Löydät lisätietoa laukusta ja Bella Vitan muista tuotteista täällä.

Vaikka laukku on suunniteltu viini mielessä pitäen, voi sitä käyttää tietysti myös muiden juomien kanssa tai laittaa sinne jopa salaatinkastiketta, kuten Delishin videolla tehtiin.

”En olisi tullut ajatelleeksi sitä, mutta se toimi. Se oli hulvatonta”, videon nähnyt China kommentoi salaatinkastikeideaa.

Artikkelin yllä olevalta videolta voit katsoa, minkälainen laukku on ja hieman inspiraatiota siihen, missä kaikkialla sitä voi käyttää.

Lähde: Delish