Tämä teko seksin jälkeen voi olla hyvinkin ongelmallinen.

Mikä olisikaan ihanampaa kuin hyvä seksi? Ei kovin moni asia. Miehet eivät välttämättä ole asiasta samaa mieltä, mutta moni nainen kuitenkin kertoo nauttivansa seksin jälkeisestä halailusta itse seksiä enemmän.

Seksin jälkeinen halailu onkin hyvä tapa lisät läheisyyttä suhteessa. Lisäksi samalla voidaan puhua itse seksistä ja siitä, mikä siinä oli nautinnollista, ja mitä kenties voitaisiin kokeilla ensi kerralla. Myös toiveista voi kertoa silloin hyvin. Ja tietenkin, jos jokin jäi vaivaamaan, on hyvä ottaa sekin asia hienotunteisesti esille.

Ikävä kyllä moni nainen tekee seksin jälkeen mokan, joka on hyvin yleinen. Moni ei välttämättä edes tiedä tekevänsä kyseistä mokaa, ja saattaa kärsiä sen seurauksista myöhemmin.

Jos nainen nimittäin jää seksin jälkeen halailemana ja makoilemaan, ilman, että käy heti seksin jälkeen ensin pissalla, voi seurauksena olla kivulias virtsatientulehdus.

Miehillä tätä ongelmaa ei juurikaan esiinny, mutta jokaisen naisen kannattaa käydä pissalla heti seksin jälkeen, ja siirtyä vasta sen jälkeen takaisin sänkyyn halailemaan. Näin voi välttyä paljolta kivulta ja irvistelyltä seuraavina päivinä!

Jaa artikkeli myös ystävillesi!

Lähde: Parade