Jos kumppanillasi on tämä piirre, on hän todennäköisempi pettäjä.

On todella iso pettymys ja pommi saada kuulla, että oma kumppani on ollut uskoton. On hyvin yleistä, että petetty kumppani alkaa analysoimaan, mikä on mennyt suhteessa vikaan, ja onko kenties itse tehnyt jotain väärin.

Vaikka toki jokainen parisuhde ja pettämistapaus on yksilöllinen, ja olosuhteet voivat vaihdella hyvinkin paljon, on tutkimuksissa selvinnyt, että eräs piirre on kaikkein yleisin syy, joka saa ihmiset pettämään, ja tämä syy saa kumppanisi pettämään sinua jopa kolme kertaa todennäköisemmin.

Tämä piirre on seuraava: jos kumppanisi on pettänyt aiemmissa suhteissaan, on hän kolme kertaa todennäköisempi pettämään myös sinua.

Vaikka haluaisitkin uskoa, että kumppanisi on muuttunut, ei asia välttämättä ole niin. Toki meidän kaikkien on mahdollista muuttua, jos todella haluamme sitä, mutta ikävä kyllä pettäminen on piirre, joka ei välttämättä poistu, vaikka suhdetta vaihtaisikin.

Tutkimuksessa saatiin selville myös eräs toinen mielenkiintoinen asia: jos entinen kumppanimme petti meitä, on kaksinkertainen todennäköisyys olemassa sille, että myös nykyinen kumppanimme pettää meitä.

Tutkimustulokset myös paljastavat, että jos meitä on petetty aiemmassa suhteessa, olemme todennäköisemmin epäluuloisia myös nykyisessä suhteessamme, vaikkei siihen olisikaan lainkaan syytä.

Jos tiedät, että kumppanisi on pettänyt aiemmissa suhteissaan, kannattaa sinun syystäkin olla varovainen!

Jaa artikkeli myös ystävillesi!

Lähde: Best Life / Kuva: Natasha Brazil, Unsplash