Tinder-matcheja saa parhaiten tiettyyn aikaan päivästä.

Jos etsit rakkautta, hetken hupia tai mitä tahansa muuta deittisovellus Tinderistä, on tutkimusyritys Nielsen selvittänyt parhaan ajankohdan sovelluksen käyttämiselle. Nielsenin mukaan Tinder-käyttäjät ovat aktiivisimpia noin kello 21 aikaan.

Käyttäjien aktiivisuus alkaa kohota iltaisin kello 18 aikaan ja on huipussaan kello 21. Kello 22 jälkeen todennäköisyys esimerkiksi yhden yön jutun löytämiselle sovelluksen avulla laskee, kun Nielsenin mukaan vain kuusi prosenttia on enää aktiivisia ja kello 02 jälkeen vain prosentti käyttäjistä avaa sovelluksen.

Selvityksen yhteydessä Tinderin käyttäjien aktiivisuutta verrattiin OkCupidin käyttäjiin. Vaikka myös Tinderiä käytetään päiväsaikaan, ovat OkCupidn käyttäjät taipuvasempia olemaan aktiivisia aamulla kello 8 ja 10 välillä.

Kummankin deittisovelluksen käyttäjät eivät anna kumppanin etsinnän häiritä työntekoa, sillä aktiivisuus laskee merkittävästi kello 10 jälkeen, kunnes se alkaa nousta kello 18 aikaan kohti huippuaan. Käytitpä Tinderiä ja muita deittisovelluksia mihin tarkoitukseen tahansa, kannattaa sovellus avata siis etenkin ilta-aikaan!

Kerroimme aiemmin esimerkkejä, millaisilla tavoilla suomalaiset lähestyvät toisiaan Tinderissä. Voit lukea lisää aiheesta täällä.

Lähde: Cosmopolitan