Parisuhdeterapeutti kertoo, mikä on kaikkein tärkeintä, jos avioliiton haluaa pelastaa uskottomuuden jälkeen.

Avioliitot eivät aina suju niin kuin sitä toivoisi. Avioliitossanne saattaa olla monia haasteita, taloudellisia ongelmia ja väärinymmärryksiä, erilaisia seksihaluja ja ristiriitaisia näkemyksiä lasten kasvatuksesta.

Mutta ehkä tuhoisin isku, jonka voitte kokea parisuhteessanne, on uskottomuus. Joissakin tapauksissa tällainen luottamuksen pettäminen voi johtaa välittömään eroon.

Toisissa tapauksissa parisuhde on kuitenkin mahdollista pelastaa – ja joskus jopa kasvaa yhdessä vahvemmaksi kokemuksesta.

On kuitenkin tärkeää edetä tilanteessa oikealla tavalla, ja kaikkein tärkein keino on loppujen lopuksi hyvin yksinkertainen.

Sinun pitää kysyä oikeat kysymykset pettäneeltä osapuolelta.

Kaikista kysymyksistä nimittäin ei ole hyötyä. Sinun kannattaakin välttää niin saottuja kuulustelevia kysymyksiä, kuten Missä tapasitte? Kuinka monta kertaa harrastitte seksiä? Missä harrastitte seksiä?

Sen sijaan kannattaakin kysyä merkityksellisiä kysymyksiä, kuten Mitä suhde merkitsi sinulle? Mitä sellaista suhde antoi sinulle, mitä et saa minulta? Miltä sinusta tuntui sen jälkeen, kun olit pettänyt?

Tällaiset kysymykset auttavat petettyä osapuolta ymmärtämään tilanteen paljon paremmin ja parisuhde saattaa olla vielä mahdollista pelastaa.

Jaa artikkeli myös ystävillesi!

Lähde: Best Life