Edes miehen hyvä ulkonäkö ei pelasta tätä mokaa.

Jos olet ikinä käyttänyt deittisovellusta, tiedät kuinka turhauttavaa ja ärsyttävää se voi pahimmillaan olla! Suurin osa meistä joutuu myöntämään, että on joskus ainakin kokeillut jotakin deittisovellusta.

Meillä kaikilla on varmaankin ollut se hetki, että kaikki tuntuu sujuvan hyvin, ja olemme tavanneet sovelluksessa jonkun, jonka kanssa olemme kiinnostuneita samoista asioista. Kesken tekstailun kuitenkin paljastuu, että tämä mies ei olekaan sinua varten, vaikka hän sinänsä olisikin todella mukava ja kiinnostava.

Mikä naisille siis on yleisin syy mielenmuutokseen ja siihen, että kiinnostus mieheen lopahtaa? Yllätys yllätys, se tuskin johtuu siitä, mitä luulet!

Yleisin syy, miksi nainen menettää kiinnostuksensa mieheen deittailusovelluksessa, on se, että mies tekee kielioppivirheitä kirjoittaessaan.

Eräässä tutkimuksessa paljastui, että 45 % vastanneista naisista kertoi, että kieliopilliset virheet ja suppea sanavarasto olisivat heille suurin häiritsevä tekijä miehessä, ja vaikka mies olisi todella komea, he eivät kiinnostuisi tästä. Miehistä samaa mieltä oli pelkästään 24 % vastanneista.

Naiset, älkää siis pelätkö tehdä kielioppivirheitä deittaillessanne, sillä vain vajaalle neljännekselle miehistä se on ongelma! Miehet puolestaan saavat kaivaa kielioppioppaan esiin!

Jaa artikkeli myös ystävillesi!

Lähde: Best Life / Kuva: Pavel Daniliyuk, Pexels