Pelkkä ulkonäkö ei tee miehestä täydellistä, mutta silläkin on väliä, kun nainen määrittelee, millainen on vetovoimainen mies.

Kun ei huomioida kasvoja, tyylikkäitä vaatteita tai hyvin hoidettuja hiuksia, niin millainen mies on naisten mieleen? Tutkimuksen mukaan sellainen mies ei ole todella pitkä. Jalkojen pituudella taas on merkitystä ja koko kehon mittasuhteilla.

Naiset eivät välitä miesten kyynärpäistä tai polvista, vaan jalat näyttävät olevan naisille tärkeintä. Kun ne ovat puolet miehen pituudesta, on se naisten mieleen. Jos se on enemmän tai vähemmän, naisen kiinnostus alkaa vähentyä.

Kun mies on vain vähän pitempi kuin keskiverto mies, on pituus naisten mielestä täydellinen. Ehkä tässä on mukana myös jonkinlainen evoluutiovaikutus, koska jos miehellä on lyhyet jalat, on hän alttiimpi sairastumaan tyypin 2 diabetekseen, sydänsairauksiin ja verenpainetautiin.

Toki nainen voi pitää täysin erilaisesta miehestä kuin mikä tässä esiteltiin. Mutta tällainen mies viehättää suurinta osaa naisia.

Lähde: Nypost