Jos haluat tietää, kuinka valmis mies on sitoutumaan, selvitä hänen horoskooppimerkkinsä!

Syystä tai toisesta osa miehistä tuntuu olevan suorastaan allergisia sitoutumaan. Vaikka miehillä voi olla sitoutumiskammonsa taustalla hyvin erilaisia syitä, on yksi mahdollinen selitys hänen horoskooppimerkkinsä.

Varaudu siihen, että seuraavat kolme merkkiä pelkäävät sitoutumista poikkeuksellisen paljon:

  1. Oinas
    Miehet, jotka ovat tähtimerkiltään oinaita, ovat aivan poikkeuksellisen sitoutumiskammoisia. Oinaiden kohdalla syynä on usein se, että he pelkäävät naisen satuttavan itseään, ja joutuvansa kärsimään sydänsuruista. Oinaat eivät kuitenkaan myönnä tätä mielellään, ja väittävätkin siksi, että heidän vastenmielisyytensä sitoutumista kohtaan johtuu yksinkertaisesti siitä, että he haluavat nauttia vapaudestaan.

  2. Kaksoset
    Tämän tähtimerkin alla syntyneet urokset epäilevät suuresti, onko sielunkumppaneita tai sitä oikeaa ylipäätään olemassa. He saattavat epäillä tätä niin paljon, etteivät juurikaan halua aloittaa vakavaa suhdetta. He eivät sen vuoksi usein myös huomaa, vaikka hänen ulottuvillaan olisi hänelle täydellinen nainen. Sen sijaan he harrastavat mieluummin ohimeneviä on-off-suhteita.

  3. Skorpioni
    Skorpioni-miehet ovat hyvin epäluuloisia ja pelkäävät, että nainen satuttaa heitä. Vaikka heistä tuntuisikin, että he ovat löytäneet itselleen sopivan kumppanin, eivät he antaudu tunteidensa valtaan, ja saattavat lopettaa hyvänkin suhteen aivan yllättäen. Tärkeintä heille on suojella itseään mahdollisilta pettymyksiltä.

Ennen suhteen aloittamista kannattaakin varmistaa, mikä mies on tähtimerkiltään.

Jaa artikkeli myös ystävillesi!

Lähde: Cosmopolitan / Kuva: Frank McKenna, Unsplash