James Cordenin talk show’n autokaraoke-osioista julkaistiin jouluinen versio, jolla on mukana monia musiikkimaailman tähtiä.

Mariah Careyn All I Want for Christmas Is You on yksi maailman tunnetuimpia ja suosituimpia joululauluja – esimerkiksi Markkinointi & Mainonta kertoo, että Suomessa se on tämän hetken Spotifyn kuunnelluin joulukappale.

Nyt tätä jouluhittiä on laulettu kunnon tähtikavalkadin kera James Cordenin isännöimän The Late Late Show -talk show’n suositussa Carpool Karaoke -osiossa. Osiossa vieraaksi saapuneet tähdet – yleensä laulajia – esittävät kappaleita kaupungilla ajelun ohessa yhdessä Cordenin kanssa.

Joulun kunniaksi Carpool Karaoke toteutettiin kuitenkin toisin, kun jouluhitin levyttäneen Careyn lisäksi autokaraoke-hupailussa kappaletta esittivät Adele, Demi Lovato ja Nick Jonas, Elton John, Selena Gomez, Lady Gaga, Gwen Stefani, Coldplayn Chris Martin sekä Red Hot Chili Peppers.

Jouluisan autokaraoken tekoon osallistuneilla tähdillä on kaikilla myös omat Carpool Karaoke -vierailunsa, jotka löydät Cordenin talk show’n YouTube-kanavalta. Osasta niistä on julkaistu myös artikkeleja Nainen.comissa ja löydät ne täältä.

Voit katsoa tähtikavalkadin esittämän All I Want for Christmas Is You -kappaleen artikkelin yllä olevalta videolta.