Mahtavia uutisia tee se itse -projektien ystäville!

Suomeen on avattu uudenlainen verkkoyhteisö tee se itse -harrastajille ja muille inspiraatiota hakeville. Vuoden 2015 toukokuussa perustettu Tee se itse – Vinkit ja Ideat -Facebook-sivu on kasvanut lyhyessä ajassa aktiiviseksi ja huippusuosituksi yli 150 000 fanin yhteisöksi. Nyt, viime viikon perjantaina, Facebook-sivun jatkoksi ja aktiivisten tee-se-itse-harrastajien iloksi on julkaistu virallinen, tee se itse -verkkosivusto Diy.fi, joka on lyhennelmä englannin kielen sanoista Do It Yourself eli ’Tee Se Itse’.

Jos olet vaikkapa käsitöiden, askartelun tai muiden kotitekoisten projektien perään, käy tutustumassa uuteen Diy.fi-sivustoon täällä, ja liity myös Tee Se Itse -sivun tykkääjäksi Facebookissa täällä. Sivuilta löydät paljon inspiraatiota omille projekteillesi ja voit jakaa omia luomuksiasi muiden iloksi. Diy-sivustolla on käynnissä myös tällä hetkellä avajaiskilpailu, josta voit voittaa Fiskarsin erittäin kattavan saksisetin palkinnoksi.

Sivuston taustalla ovat suomalainen kiinteistönvälitysliike Bo LKV ja verkkomedioiden rakentamiseen ja kehittämiseen keskittynyt Klik Klik Oy.

Tältä uusi sivusto näyttää – klikkaa kuvaa päästäksesi sivustolle:

diysivusto

Lähde: Aamuset