Omistaja ikuisti liskonsa tervehdyksen videolle, josta on tullut viraalihitti.

Alduin on suloinen parta-agama, josta on tullut viraalivideon tähti, kun sen omistajan kuvaama video on alkanut levitä netissä The Lad Biblen Facebook-sivun kautta. Videolla Alduinin omistaja, Mei Shan Li, tervehtii liskoaan heilauttaen sille kättään ja lisko tervehtii takaisin.

The Sun -lehden mukaan omistaja kertoi tervehtivänsä lemmikkiään samalla tavalla joka aamu ja sanovansa sille myös ”Hei”. Tällä kertaa Alduin tervehti takaisin ja omistaja sai onneksi tervehdyksen taltioitua myös videolle ja jakoi sen internetissä.

Helmikuun puolivälissä The Lad Biblen sivulla jaettua videota on katsottu jo yli 55 miljoonaa kertaa. Monille iloa tuonut video on innostanut muita jakamaan videon kommenteissa omia liskotarinoitaan ja kuvia heidän liskoistaan.

The Sunin mukaan vilkuttaminen ei ole epätavallista käytöstä Pogona-sukuun kuuluville liskoille, vaan yhden jalan nostaminen ilmaan ja sen heiluttaminen pyörivällä liikkeellä on niille luonteenomaista. Ele voi tarkoittaa sitä, että lisko tunnistaa oman lajitoverinsa tai se voi olla merkki alistumisesta.

Voit katsoa suloisen videon alta – jos video ei näy, löydät sen täältä.

My Lizard Is A Legend’I waved to my lizard and he waved back’

Julkaissut The LAD Bible 17. helmikuuta 2017

Lähde: The Sun, The Lad Bible