Joulukuussa ensi-iltansa saavan elokuvan ennakkolipunmyynti käynnistyy tänään tiistaina.

Eeppinen avaruusooppera on täällä taas valosapeleineen, avaruustaisteluineen ja rakastettuine hahmoineen, kun Star Wars: The Last Jedi -elokuvan uusi traileri julkaistiin tiistaiaamuna Suomen aikaa.

Trailerissa vilahtavat niin Rey (Daisy Ridley), Luke Skywalker (Mark Hamill), Kylo Ren (Adam Driver), yksinvaltias Snoke (Andy Serkis) kuin Poe Dameron (Oscar Isaac), kapteeni Phasma (Gwendoline Christie) ja Finn (John Boyega) sekä tietysti kenraali Leia Organa, jonka roolissa nähdään viime joulukuussa kuollut Carrie Fisher.

Rian Johnsonin ohjaama elokuva jatkaa siitä, mihin kaksi vuotta sitten julkaistu Star Wars: The Force Awakens jäi. Finnkinon sivuilla tulevaa elokuvaa kuvaillaan näin:

Skywalker-saaga saa jatkoa Lucasfilmin elokuvassa Star Wars: The Last Jedi, kun The Force Awakens -elokuvasta tutut sankarit yhdistävät voimansa galaktisten legendojen kanssa ja matkaavat eeppiselle seikkailulle, jonka varrella kohdataan niin ikivanhoja arvoituksia kuin järisyttäviä paljastuksia menneisyydestä.

Trailerissa on paljon sulateltavaa ja se varmasti nostattaa fanien odotuksia ennen ensi-iltaa, joka on joulukuun 13. päivä. Voit katsoa trailerin artikkelin yltä ilman tekstitystä tai suomeksi tekstitettynä täällä.

Suomessa Finnkino aloittaa elokuvan ennakkolipunmyynnin tänään tiistaina. Liput tulevat myyntiin ensimmäisen näytösviikon ajalle porrastetusti näin:

– kello 10 Helsingin elokuvateatterien liput

– kello 11 Espoon ja Vantaan elokuvateatterien liput

– kello 12 Tampereen ja Turun elokuvateatterien liput

– kello 13 Jyväskylän, Kuopion, Lahden, Lappeenrannan, Oulun ja Porin elokuvateatterien liput