Muotisuunnittelijana uraa nykyisin tekevä Beckham ei lähde paluukiertueelle mukaan.

Stop right now, thank you very much, sillä täältä tulee toivottuja ja odotettuja uutisia: Spice Girls tekee paluun ensi vuonna! 1990-luvulla suursuosioon noussut brittiyhtye julkisti kuukausien spekulaation jälkeen palaavansa keikkalavoille ensi kesänä.

Tieto paluukiertueesta paljastettiin Spice Girlsin sosiaalisen median sivuilla julkaistulla videolla, jolla Geri, Emma, Mel C ja Mel B – eli Ginger, Baby, Sporty ja Scary Spice – ovat valmistautumassa mukamas suoraan uutislähetykseen ja lopuksi rupeavat Emman johdolla lauleskelemaan Spice Up Your Life -hittiä.

Breaking Spice NewsBreaking Spice news… Tickets on sale Saturday 10.30am ✌

Julkaissut Spice Girls Maanantai 5. marraskuu 2018

Yksi on kuitenkin joukosta poissa ja Spaissarit palaavat nelikkona, sillä Posh Spice, Victoria Beckham, ei lähde kiertueelle mukaan. Muotisuunnittelijana uraa tekevä Beckham kertoi asiasta Instagram-julkaisulla.

”Tänään on erityinen päivä tytöille, kun he julkaisivat ensimmäiset kiertuepäivät vuoden 2012 esiintymisemme jälkeen! Minä en liity tyttöjen seuraan lavalle uudelleen, mutta Spice Girlsissä oleminen oli todella tärkeä osa elämääni ja toivotan heille niin paljon rakkautta ja hauskuutta, kun he lähtevät kiertueelle ensi vuonna”, Beckham kirjoitti.

Spice Girlsin paluukiertueen (tähän mennessä) julkaistut esiintymiset ovat kaikki Iso-Britanniassa. Ensimmäisen kerran nelikko nousee lavalle Manchesterissa 1. kesäkuuta ja kiertue päättyy Lontooseen 15. kesäkuuta – liput Spice Girlsin paluukeikoille tulevat myyntiin lauantaina Ticketmasterin kautta.

Lähde: Metro