Meghan raivoissaan uudesta käänteestä!

Englannin kuningashuonetta ravistelee taas uusi kriisi, sillä entisen raikuliprinssi Harryn menneisyydestä on noussut esiin uusi kohu. Vaikka Harry ja Meghan eivät enää virallisesti kuulukaan kuningashuoneeseen, eivät he pysty välttämään jatkuvaa skandaaliuutisointia itsestään.

Harryn tiedetään juhlineen ennen rankasti, ja eräs hänen villeistä juhlistaan tapahtui Las Vegasissa vuonna 2012. Prinssi juhli Wynn-nimisessä luksushotellissa, ja hänen sanotaan jossain kohtaa juhlineen ilman rihmankiertämää. Ilmeisesti prinssi innostui juhlimaan hieman turhan läheisesti erään naispuolisen vieraan kanssa. Kertoman mukaan tällä on sittemmin ollut seurauksia 9 kuukautta myöhemmin, sillä suhteesta olisi huhujen mukaan syntynyt tyttölapsi.

Eräs lähipiiriin kuuluva henkilö on kertonut lehdistölle, että nainen olisi kirjoittanut Harrylle kirjeen ja pyytänyt Harrya tutustumaan tyttöön. Meghanin kerrotaan myös olevan asiasta tietoinen, ja kertoman mukaan hän olisi uhannut muuttaa pois yhteisestä kodista, ellei Harry suostuisi tekemään isyystestiä.

Se, kuinka todenmukainen huhu on, on vielä epäselvää.

Englannin kuningashuoneessa ei tunnu olevan rauhallista hetkeä sen jäsenten jatkuvien uusien skandaalien keskellä.

Jaa artikkeli myös ystävillesi!

Lähde: Wunderweib / Kuva: Church of the King